lost_zombie
Daimi Üye
Bu düşünce tarzının doğru olduğunu söyleyemeyeceğim ne yazık ki Nejat.
Benim için iyi olan kalsın, beğenmediğim hack'lensin diye bir şey olabilir mi?
.
Amacım polemik yaratıp bir tartışmaya yol açmak değil ama burada da suçu ve suçluyu övmek fiili var. 🙁
Orayı burayı hack'leyen bu adamlar aynı zamanda bizim bilgisayarlarımızı da hack'leyebiliyor, bilgi ve şifrelerimizi çalabiliyorlar.
Facebook'u hack'lerken iyiyse bizi hack'lerken nasıl kötü diyeceğiz?
Her konuya olduğunca adil ve mantıklı yaklaşan ben bu facebok ve benzerleri konusunda hiçbir sekilde mantıklı ve adil olmak istemiyorum amacına uygun kullanılamayacağı için bizim halkımıza uygun değil bence herseyi belden aşağı düsünen bir gürühun buralarda ne amaçla gezdiğini bilmek bile benim inci sözlük denen edepsizlik ve suç yuvasını desteklememe yetiyor .
Polemik konusuna gelince biz artık aştık o duvarları merak etme hiçbir şekilde polemik olarak algılamıyorum sözlerini ama benim şiddetle karşı çıktığım bir olay sosyal paylaşım adı altında bu sitelerin binlerce belki yüzbinlerce masum insanı, çoluğu çocuğu nelerle karşı karşıya bıraktığını düşünürmüsünüz.
Geçen gün vardı haberlerde görmüşünüzdür.Kadın eşinden ayrılıyor ve 2 ay içinde bir SOSYAL PAYLAŞIM sitesinde bir ruh hastasıyla tanısıyor ve kalkıyo istanbula geliyor ve tam bir maymunlar cehennemi mahsülü herifle aynı evde 4 yaşında erkek çocuğu oldğu halde yaşamaya başlıyor
Adamın işkencelerine bir ay dayanabiliyor ve kendini balkondan atıyor olay böylece ortaya çıkıyor esas vahim olan bu durumu hak eden kadının yaşadıkları değil 4 yaşındaki çocuğunun adam tarafından işkenceye maruz edilmesi.Çocuğun kafasına vücuduna sert cisimle vurulmuş heryeri yara bere içinde vucudunda koklamaya kıyılamayacak vucudunda sigara söndürülmüş defalarca ve bu bebegin cinsel organı ısırılarak yaralanmış bu yavrunun yaşadıklarını düsünün.
bumu sosyal paylaşım, haa diyeceksiniz ki herkes bunumu yapıyo ama bu sosyal paylasım denen belalar olmasaydı bu yavrunun basına bunlar gelmeyecekti