Favorite Kamışlar Hakkında Bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Equ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Equ

Üye
Tepki
42
Ödül
23
Merhaba,

Favorite kamışlar hakkında bilgisi olan, alan, satan arkadaşlar düşüncelerini deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba? Avrupara 42 tane distribitörü var satılan bir kamış, Türkiye'de de satan mağazalar mevcut fakat çok popüler değil. Dolayısı ile fazla bilgi paylaşımı ve yorum yok. Bilgi sahibi arkadaşlar deneyimlerini payşasırsa biz de biraz daha tanımış oluruz markayı.

Aşağıda internet sitesi ve modelleri mevcut.
(link)

Saygılarımla,
Ahmet

distürbütörlüğünü benim bir abim yapıyor. ben LRF kamışını kullanmaktayım çok memnunum. hatta fiyat bakımından daha pahalı kamışlardan daha iyi de diyebilirim. Whitebird 219 1-7 gr olanını bir senedir kullanmaktayım. esnekliği ve sağlamlığı çok iyi. klavuzları da çok güzel. fiyatı da bence kalitesine göre uygun. siz hangi modelini düşünüyorsunuz?

Ben daha cok spin kamislar ile ilgileniyorum, modele karar vermedim fakat 2 40 neo breeze 7-28 gr atarli 108 gr agirliginda kamisi kagat uzerinde begendim🙂

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben daha cok spin kamislar ile ilgileniyorum, modele karar vermedim fakat 2 40 neo breeze 7-28 gr atarli 108 gr agirliginda kamisi kagat uzerinde begendim🙂

spin kamışlarını hiç denemedim ama incelemiştim güzel sağlam gözüküyor. bence siz de imkanınız var ise inceleyin derim ama şu anda o model av bayilerinde yok sanırım

Evet su an yok. Gelir elbet🙂

Ben Extrem 7-35 240 cm kullanıyorum ve çok memnunum açıkçası. Spinde yumuşak kamış kullanamıyorum. Bu benim tam istediğim gibi kendini hızlı toplayan fast bir kamış. Oldukça hafif. Her av sonrası yaptığım bakım ile 1 seneyi geçmesine rağmen sıfır ayarında.

• Beğen
Tepkiler: Equ
Back