Faworite White Bird Yedek Parça

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arcan

Aktif Üye
Tepki
618
Ödül
103
Herkese Merhaba
En son avımda kamışın en ucundaki klavuz halkasının porseleninin düştüğünü farkettim. Bu en uc kısmını bulabilirmiyim sizce? Uc satanlar var ama bukadar küçüğini satana rastlamadım. Yenisini veya benzerini bulabileceğim bir yer varmıdır? Yahut metalin misinayı zedelememesi için ne yapabilirim? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Kardesim gecmis olsun. Son donemde favoritlerde sikinti bitmiyor maalesef. En uc kismi her yerde satiliyor ama lrf kamislarina uygun uc bende hic gormedim. Bence en mantiklisi garanti kapsamina girip girmedigini sormak, eger garanti kapsamina girmiyorsa ust parcanin yenisini almak.

Ya da forumda ayni kamisin uc kismi kirilan arkadaslardan kirilan ust parcayi almak gerek. Bu seferde porselenin dustugu yuzuk icin epoksi felan lazim yapabilirsen.

Seafaristore yada neomarin ile iletişime geçin yanlış bilmiyorsam neomarin bu kamislarin ithalatçısı
Teşekkür ederim neomarine ulaşamadım ama safariye mail attım. Umarım ellerinde yedek parça vardır.

Kardesim gecmis olsun. Son donemde favoritlerde sikinti bitmiyor maalesef. En uc kismi her yerde satiliyor ama lrf kamislarina uygun uc bende hic gormedim. Bence en mantiklisi garanti kapsamina girip girmedigini sormak, eger garanti kapsamina girmiyorsa ust parcanin yenisini almak.

Ya da forumda ayni kamisin uc kismi kirilan arkadaslardan kirilan ust parcayi almak gerek. Bu seferde porselenin dustugu yuzuk icin epoksi felan lazim yapabilirsen.

(link)

Yedek parcalar burdan alinabilir.
Cumhur Abi zaten kamışı 2. Denememdi. Garantiye gireceğini sanmam. Ama yinede denemekte fayda var. Parçayı bulabilirsem epoksi ve işçiliği kolay. Eskisinden daha sağlam yaparım. Ama yeterki parça bulunsun.

Kamışın ucundaki fincanı çıkara bilirsen.
Cengize kargoyla gönder.
Sakın çakmak kullanma karbon kamışlar kuvvetli ısıdan zarar görür.
En güzeli kamışı cengize gönder,ama tamamen yeni parça istediğini bir notla ve telefonla anlat.

Kamışın ucundaki fincanı çıkara bilirsen.
Cengize kargoyla gönder.
Sakın çakmak kullanma karbon kamışlar kuvvetli ısıdan zarar görür.
En güzeli kamışı cengize gönder,ama tamamen yeni parça istediğini bir notla ve telefonla anlat.
En iyisimi ben bi geldiğimde getireyim istabula ustası kimse teslim edeyim. Siz söylemeseniz çakmakla değilsede sıcaksu veya sıcak hava tabancasıyla ısıtıp sökmeyi denerdim. En iyisi hiç ellememek. Zaten kamış kürdan gibi 🙂 elimde kalmasın sonra

Back