Fc Tercihi

İsmail Öz

Daimi Üye
Tepki
651
Ödül
103
Merhabalar. Carolina sistemi yapmak istiyorum lrf de. Bunun için fırdöndü önünde orta karar bir fc kullanmak istiyorum. FC olarak 2 misina gözüme çarptı fiyatları gayet makul fakat performansı nasıldır?
1) Daiwa Prorex FC 0.20mm
2) Sufix Super 21 0.18mm

hocam sufix kullaniyorum memnunum yuzde 100 fc misina dugum tutma kabiliyeti basarili daha hic dugumden patlatamadim 1 seneden fazladir kullaniyorum bilginiz olsun. 0.06 momoi ip önüne 0.16 mm olanini kullaniyorum tavsiye ederim basarili cabuk deforme de olmuyor.

hocam sufix kullaniyorum memnunum yuzde 100 fc misina dugum tutma kabiliyeti basarili daha hic dugumden patlatamadim 1 seneden fazladir kullaniyorum bilginiz olsun. 0.06 momoi ip önüne 0.16 mm olanini kullaniyorum tavsiye ederim basarili cabuk deforme de olmuyor.

Yorumunuz için çok teşekkürler peki clear rengi ve pink renginden hangisini tercih etmeliyim? Pinkte daha çok incelik seçeneği var ama rengi beni düşündürdü

Prorex benim gördüğüm ön güzel fc misina sebebi de yumuşak yapısı itibariyle bana daha dayanıklı geliyor. Aşınmalara karşı direnci de çok güzel. Ama ben carolina rig tarzı sistemlerde nippon ghost fc kaplama kullanıyorum çok dahha ekonomik oluyor %100 fc aspire ve prorexi liderde kullanıyorum.

Prorex benim gördüğüm ön güzel fc misina sebebi de yumuşak yapısı itibariyle bana daha dayanıklı geliyor. Aşınmalara karşı direnci de çok güzel. Ama ben carolina rig tarzı sistemlerde nippon ghost fc kaplama kullanıyorum çok dahha ekonomik oluyor %100 fc aspire ve prorexi liderde kullanıyorum.

2 si arasında kalmıştım yine ikisi arasında kaldım misinaların. Mutlu da sufix 30 liraydı prorexe göre daha ucuz en son oradan da fikir almam lazım sanırım.

Back