Fethiye'de Trolling-Jigging-Deep Drop-Night Fishing ile Balık Avı Turu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar merhaba,

Yarın için hazırlıklarımızı tamamladık. Benzin ikmalimizi bile şimdiden yaptık. Yorucu ve zor bir parkura sabah erkenden yelken açacağız. İnşallah, o merada güzel ve aradığımız balıkları yakalayacağız. Bu turun sonunda evimize sağ salim döndüğümüzde sizlere yaşadıklarımızı elimden geldiğince anlatacağım 🙂

Yorumlarıyla destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz 😉

Bu arada Alaeddin ağabeyin hayatında ilk defa yakaladığı Turnaları ile verdiği bu pozda onun gözlerinin içinin güldüğü görmek beni çok ama çok mutlu etti ve onun adına çok sevindim 🙂

(link)

(link)

Hayatta en çok görmek isteyeyip de göremeyeceğimi düşündüğüm yere Süleyman'ın sayesinde geldim ve gördüm. Sağolsun, beni mutlu etti...

Ariza Team, muhabbetiniz ve eğlenceniz bol olsun, maşallah güzel balıklar var, umarım bu gün jig avınızda istediğiniz gibi geçer...

Alaeddin Abinin yüzündeki gülümseme eksilmesin, artsın inşallah...

Kalın sağlıcakla....

Süpersin Süleyman. Tebrik ederim, tüm uğraşların için. Acil bir işimden dolayı İskenderun'dayım. Muğla'ya döndüğümde seni arayacağım.

Tebrikler Alaeddin Abi, ilkler her zaman çok keyifli olur. Sen de ilk turnalarını yakalamışssın. Devamı gelir umarım. Rastgele 🙂

Tesekkurler arkadaslar 🙂

Son gunumuzde baligi cuvalladik 😉

Cuvallayamadiklarimiz da oldu ama buna da sukur 😉

Simdi son av noktamizda Turna avi yapacagiz, kismetimiz de varsa ne ala, yoksa da kismet diyecegiz 😉

umahape8.jpg

Arıza Team Fethiye'de balık avında....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back