Fiber tekne çatlak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Balikci1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar kusura bakmayin cevap veremedim firma koc tekne evet ama gerek fiyat konusunda gerek ilgi alaka ve yardimcilik konusunda hakkini yiyemem üstün bir ilgi alaka ve yardim gosterdiler.Ben resmi firmaya gonderdim evet nakliye sirasinda bir cizik olusmus dediler gonul rahatligiyla binebilirsin bir sikinti olursa biz burdayiz dediler bende tamam dedim ben pek fiber teknelerin yapisi uretiminde kullanilan maddelerden anlayan birisi degilim izmir cevresinde kullanilacak tekne hani ordan birisine gosterip konunun tam olarak noldugundan kesin bir sonuc cikartip eger gercekten catlak vs ise firmaya tekrar donmek bu konu hakkinda ayrica fotograflardada dedigim gibi cok abartili cikiyo normalde gercekten cok kucuk bir yerde var bu durum elle yoklayarak anlasiliyor.

Benim gördüğüm de cam elyaf sanki o jelkottan dışarı çıkmış sıkıntı olmaz ama neden öyle bir tekne ye bineyimki cillop gibi sine binmek varken

Nakliyeyi de onlar yaptığına göre kusur onların kusuru. Yerinizde olsam tamir de değil, sıfırı ile değişimini talep ederim. İtiraz ederlerse de tüketici mahkemesine başvurur, ne kadar balıkçılık ve denizcilik forumu varsa hepsinde şikayetimi dile getiririm. Siz paranızı eksik vermiyorsanız onlar da ürünü ya da hizmeti eksik veremezler. Kafanızda soru işareti oluşturmaya hakları yok. Ticaret disiplin gerektirir.

Slm arkadaşlar
6.70 ağaç tekneme su yapıyor diye polyester kaplattım.
Tekneyi suya attık lımana geldıgımde teknem aynı suyu tekrar aldığını gördüm
Teknenin karinasından damlamalar şeklinde su geliyor.
Teknenin eski sahibini çağırdım
Şafttanmı pervanedenmi güreşmişti lazım salmastramı yapmam lazım dedim
Oda bana eğer su o bölgeden gelse Flanştan su damlar su buradan değil başka bır yerden gırıyordur dedi
Çok acil yardım lazım
Polyesteri yapan usta ben ızlemeye aldım takip ediyorum dedi
Polyesteri iyi kaplamamış olabilirim suyu nereden aldığını Nasıl bulabilirim

Kardeşim 2015 haziran sonu teslim sözüyle Özkaya 745 dolphin siparişi verdi. 50 HP kubota motor alıp şaft uskur ve bunların montesi dahil anlaşmıştı.

Tekne ancak ağustos sonunda teslim edildi, geldiğinde bu kadar adi polyester işçiliğine şaştık.
Denize indirdiğinde şafttan su geliyordu. düzeltemedik. Ayrıca seçtikleri şaft motora uygun değildi.
Karaya çekildi firmadan birini gönderdiler hatalı montaj olduğu itiraf edildi.
Tekrar denize indirip birkaç gün sonra tekneye gittiğimizde batmak üzereydi. Omurgadan su alıyordu.
Firma denize indirirken düşürdüğümüzü iddia etti. Tekrar karaya çekildi bir aya yakın eleman gönderilmesini bekledik.
Omurga açıldı kurt girmiş ahşap omurga benzeri sünger gibiydi, 1-2 cm lik gözenekler vardı.

Gelen usta tekneyi yapan ustanın, şirketten ayrıldığını söyleyip adama küfür ederek sözüm ona tamir etti.
Sertifikalı yepyeni 29.000 liralık bir tekne işte. Uzaktan bakıldığında şahane bir tekne içine girdiğinizde 20 yıllık tamir görmüş acemi biri tarafından kat kat boyanmış sanki.
Markası Özkaya İzmir. Hatalı üretimlerinin hatasını müşteriye yüklemeye çalışan bir yer.

Sizin çatlak için durumunuza şükredin.

İşin garip tarafı herhengi bir tekne markası hakkında hiç bir şikayet bulamıyorsunuz. Benim tekne araştırması yaparken bulabildiğim şikayet beşi geçmez. Halbuki bu tekneler hakkında yazmak gerekir ki üretici kendisine çeki düzen versin. Aslında tekne almadan once kesin fuara gitmek lazım. Üreticiyi görmek, konuşmak tekne hakkında fikir sahibi oluyorsunuz. Fuarda yan yana iki üretici birisi aynı boy tekneyi 3000 Tl ye satarken diğerinin 9000 e satmasının anlamı çok açık belli oluyor.

Back