daiwa reyiz
Üye
Merhaba arkadaslae bu sahteyi kullanan varmi nasildir fiyati nedir bilgi verirseniz sevinirim
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hedef balık levrek ise ve sığ sularda kullacaksanız 120lik biraz ağır gelir. Benim tercihim 90 ve 70mm olanlardan kaki rengidir.
Cihan bey Fiiish sahtelerinin sığ veya derin meralar için hangi ölçünün kullanılacağını 70mm 90mm 120mm olarak belirtilen gövde uzunluğu ile değil, jighead lerinin ağırlığıyla belirleniyor diye biliyorum. Daha evvel hiç kullanmadım sadece araştırmalarım sonucu bu fikri edindim ve yanlış biliyor olabilirim. Aşağıdaki fotoğrafta su yüksekliklerine uygun olan jighead lerin seçimi ile ilgili bir tablo var.
85857 dosyayı görüntüle

kafa kurşun yapısı çok önemli.Merhaba arkadaslae bu sahteyi kullanan varmi nasildir fiyati nedir bilgi verirseniz sevinirim![]()
Yeni siparis verdim bi arkadastan kutuda ne yaziyor bilmiyorum 2 güne gelir heralde 60tl verdim 0 oldugunu soyledi cokmu verdim azmi bilemedim ama yorumlari okuyunca iş yapacagı kanisindayim bekleyip gorucezkafa kurşun yapısı çok önemli.
shore-offshore - deep diving bir sürü çeşidi var.
kutuda ne yazıyor?
ona göre hangi meraya uygun olduğunu söyleyebiliriz.
renk olarak daha cazip modelleri var ama aksiyonu bile cezbetmeye yetecektir , üstelik offset kanca takılmadığından çok kullanışlı.

fiyat normalYeni siparis verdim bi arkadastan kutuda ne yaziyor bilmiyorum 2 güne gelir heralde 60tl verdim 0 oldugunu soyledi cokmu verdim azmi bilemedim ama yorumlari okuyunca iş yapacagı kanisindayim bekleyip gorucez