Fiish Black Minnow 120

Tepki
42
Ödül
23
Merhaba arkadaslae bu sahteyi kullanan varmi nasildir fiyati nedir bilgi verirseniz sevinirim
9723b52702104be9f24c23771a31243a.jpg

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hedef balık levrek ise ve sığ sularda kullacaksanız 120lik biraz ağır gelir. Benim tercihim 90 ve 70mm olanlardan kaki rengidir.

2 türlü aksiyonu vardır;
- düz ve yavaş sarım. Orta sudan getirilecek şekilde.
- zemine indirip hafif aksiyonla su yüzeyine doğru çıkarmak. Sar, zemine indir şeklinde. Kıyıya gelene kadar bu aksiyon devam ettirilir. Bence en etkili aksiyonu budur.

Hedef balık levrek ise ve sığ sularda kullacaksanız 120lik biraz ağır gelir. Benim tercihim 90 ve 70mm olanlardan kaki rengidir.

Cihan bey Fiiish sahtelerinin sığ veya derin meralar için hangi ölçünün kullanılacağını 70mm 90mm 120mm olarak belirtilen gövde uzunluğu ile değil, jighead lerinin ağırlığıyla belirleniyor diye biliyorum. Daha evvel hiç kullanmadım sadece araştırmalarım sonucu bu fikri edindim ve yanlış biliyor olabilirim. Aşağıdaki fotoğrafta su yüksekliklerine uygun olan jighead lerin seçimi ile ilgili bir tablo var.

BM-JH-Saltwater.jpg

Cihan bey Fiiish sahtelerinin sığ veya derin meralar için hangi ölçünün kullanılacağını 70mm 90mm 120mm olarak belirtilen gövde uzunluğu ile değil, jighead lerinin ağırlığıyla belirleniyor diye biliyorum. Daha evvel hiç kullanmadım sadece araştırmalarım sonucu bu fikri edindim ve yanlış biliyor olabilirim. Aşağıdaki fotoğrafta su yüksekliklerine uygun olan jighead lerin seçimi ile ilgili bir tablo var.

85857 dosyayı görüntüle

Melih Bey, göndermiş olduğunuz tabloyu daha önce incelemiştim. 25gr ve 30gr aralığındakileri sahtelerini kullandım fakat bunların merama uygun olmadığı ve hedef balık levrek olduğundan daha küçük sahtelere yöneldiği kanısına vararak No1 6 gr ve No2 10 gr (jighead ile birlikte 7 ve 9cm'e denk geliyor) ağırlıklarına yöneldim. Burada benim için boyut daha önemli oluyor. Bu slikon için çok fazla değişken olduğundan benim kafamda yer eden ölçüler bunlar oldu. Yani BM90'a 9cm olarak bakıyorum 🙂.

Aslında sizin belirtmiş olduğunuz konu daha doğru fakat kıyıya gittiğinizde işler çok değişiyor. Denemedim ama yüksek gramajlı olanları tekneden kullanmak daha avantajlı olur.

15458144530942087973215340596835.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslae bu sahteyi kullanan varmi nasildir fiyati nedir bilgi verirseniz sevinirim
9723b52702104be9f24c23771a31243a.jpg

kafa kurşun yapısı çok önemli.

shore-offshore - deep diving bir sürü çeşidi var.

kutuda ne yazıyor?

ona göre hangi meraya uygun olduğunu söyleyebiliriz.

renk olarak daha cazip modelleri var ama aksiyonu bile cezbetmeye yetecektir , üstelik offset kanca takılmadığından çok kullanışlı.

kafa kurşun yapısı çok önemli.

shore-offshore - deep diving bir sürü çeşidi var.

kutuda ne yazıyor?

ona göre hangi meraya uygun olduğunu söyleyebiliriz.

renk olarak daha cazip modelleri var ama aksiyonu bile cezbetmeye yetecektir , üstelik offset kanca takılmadığından çok kullanışlı.
Yeni siparis verdim bi arkadastan kutuda ne yaziyor bilmiyorum 2 güne gelir heralde 60tl verdim 0 oldugunu soyledi cokmu verdim azmi bilemedim ama yorumlari okuyunca iş yapacagı kanisindayim bekleyip gorucez

Yeni siparis verdim bi arkadastan kutuda ne yaziyor bilmiyorum 2 güne gelir heralde 60tl verdim 0 oldugunu soyledi cokmu verdim azmi bilemedim ama yorumlari okuyunca iş yapacagı kanisindayim bekleyip gorucez

fiyat normal

Back