Satılık Fileto Bıçağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğlen 2 adet siparişi verdim, pazartesi yada salı elimde olur sanırım 🙄🙄

Bıçağı alan arkadaşlardan bıçağın kesiciliği hakkında bilgi vermelerini rica edeceğim. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.

Bıçağı alan arkadaşlardan bıçağın kesiciliği hakkında bilgi vermelerini rica edeceğim. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.
Bıçağın keskinliğinden çok kullanılan çeliğin türü ve sertliğine göre "keskin kalma süresi" daha önemlidir. Örneğin 2 liraya aldığınız dandik bir bıçak ya da herhangi bir teneke bile jilet gibi keskin yapılabilir ama ilk kullanımda körelir. Tabi bıçağın çeliğini falan da bilmiyorum sadece genel bilgi olarak paylaştım 🙂

Bıçağın keskinliğinden çok kullanılan çeliğin türü ve sertliğine göre "keskin kalma süresi" daha önemlidir. Örneğin 2 liraya aldığınız dandik bir bıçak ya da herhangi bir teneke bile jilet gibi keskin yapılabilir ama ilk kullanımda körelir. Tabi bıçağın çeliğini falan da bilmiyorum sadece genel bilgi olarak paylaştım 🙂

25 TL'lik bıçağın çeliğinden damascus çeliği performası beklemiyorum tabiki ama istavrit kesmek içinse işimi görmez. O yüzden sordum. 🙂

Bende sabırsızlanıyorum benim bıçak ne zaman gelir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@korayb3406 Görünüş Ferrrari işlev serçe bile değil desem yeterli olur herhalde. 2 Adet sipariş ettim, kargo elime geçtikten sonra bir tanesinde bilemeden kaynaklı bir oyuk gördüm ağız kısmında. Firmayla yazıştım, sorunu anlattım. Benden fotoğraflarını çekip WhatsApp dan göndermemi istediler, fotoları çekip gönderdim. Akabinde benden hesap no mu isteyip 10 tl geri ödemeyi böylelikle daha uygun bir fiyata geleceğini yazmışlar. Telefon edip teşekkür ettim ve böyle bir talebim olmadığını hatanın fabrika çıkışlı olduğunu gördüğümü belirttim. Konuştuğum arkadaş da kontrol etmeden gönderdiklerini söyleyince problem olmadığını bileyerek düzeltebileceğimi söyledim. Bu gün bilemeye çaıştım (çalıştım diyorum çünkü her eğe sürtüşümde ağızın başka bölümünde parçalar attı.) Benim fileto bıçağı oldu testere 🙂 Şimdi öbür bıçağı bilemeye korkuyorum.

Son düzenleme:
Back