Satılık Fileto Bıçağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@korayb3406 Görünüş Ferrrari işlev serçe bile değil desem yeterli olur herhalde. 2 Adet sipariş ettim, kargo elime geçtikten sonra bir tanesinde bilemeden kaynaklı bir oyuk gördüm ağız kısmında. Firmayla yazıştım, sorunu anlattım. Benden fotoğraflarını çekip WhatsApp dan göndermemi istediler, fotoları çekip gönderdim. Akabinde benden hesap no mu isteyip 10 tl geri ödemeyi böylelikle daha uygun bir fiyata geleceğini yazmışlar. Telefon edip teşekkür ettim ve böyle bir talebim olmadığını hatanın fabrika çıkışlı olduğunu gördüğümü belirttim. Konuştuğum arkadaş da kontrol etmeden gönderdiklerini söyleyince problem olmadığını bileyerek düzeltebileceğimi söyledim. Bu gün bilemeye çaıştım (çalıştım diyorum çünkü her eğe sürtüşümde ağızın başka bölümünde parçalar attı.) Benim fileto bıçağı oldu testere 🙂 Şimdi öbür bıçağı bilemeye korkuyorum.
Sorunlu çıktığı için ben söyledim. Size siz sorun yok dediniz. İsterseniz yenisini gönderebiliriz. Aldığımız firmaya bizde sizin fotoğrafınızı attım durumu ilettim.

@Hamdi mesajınızı biraz önce gördüm. Sevgili arkadaşım evet sorun yok bu hatayı ben bileyerek hallederim dedim. Amma velakin bıçağın ağız kısmında çelikten eser yok. Haksızlık etmeyeyim diye 2. bıçağı biledim az önce aynı problem onda da var. Sanki tüm parti hatalı üretim imajı verdi bana. Yenisini göndermenin hiç anlamı yok böyle bir talebim de yok. Sadece forumda ki bıçak hakkında soru soran arkadaşlarımın bilgilenmesi amacıyla bu mesajı yazıyorum. Saygılarımla.

Back