nebulam
Daimi Üye
- Tepki
- 1,185
- Ödül
- 103
Hakan abi inan banaçok fena o köz patlıcanlı ve sıfır zahmet. Patlıcanlar ateşi görsün yeter pişirmene gerek yok, gerisini fırın hallediyor 😉🙂🙂köz patlicanli bana bakip duruyor.😕
Hakan abi inan banaçok fena o köz patlıcanlı ve sıfır zahmet. Patlıcanlar ateşi görsün yeter pişirmene gerek yok, gerisini fırın hallediyor 😉🙂🙂köz patlicanli bana bakip duruyor.😕
Aynen balıktan hiç korkmam ye yiyebildiğin kadarBalik sagliktir rejimi bozmaz 🙂
Krema şart değil be Hakan abi, ha bir lezzet katlaması yapıyor ama olmasada olur 😉😉tarifte krema var malesef😳😳😳
Hakan abi o zaman ver hakkını resminide yükle buraya yaparsan 👍👍👍yaparsam illa ki kremalı yaparım.tarifin hakkını vermek lazım.😀
kanıma girmeeeee.tarifi görmemiş gibi yapıyorum şimdilik😴 🙄Hakan abi o zaman ver hakkını resminide yükle buraya yaparsan 👍👍👍
Hakan abi tamam görmemiş gibi yap, eğer yapıpda yersen zaten alışkanlık yapacakkanıma girmeeeee.tarifi görmemiş gibi yapıyorum şimdilik😴 🙄![]()
lezzet patlamasi kismini okumadim ki...Hakan abi tamam görmemiş gibi yap, eğer yapıpda yersen zaten alışkanlık yapacak
Birde yaparsan deriyi alma derini altında olan balığın yağı kremalı köz patlıcanla bütünleşince lezzet patlaması oluyor 😉😉