FIRTINALI HAVADA BALIĞA ÇIKMAYIN

avlakyeri

Aktif Üye
Tepki
563
Ödül
103
Bu hafta arkadaşlarla havanın fırtınalı olacağını bildiğimizden ıldırın rüzgar almayan tarafında av yapalım dedik. Fakat yolda karşılaştığımız bir kaç arkadaş bizi Çupra çıktığını söyleyerek boş çiftliklerin yakınında av yapmaya ikna etti. Peşlerine takılıp meraya geldiğimizde çok şiddetli bir hava ile karşılaştık. Cesaret abidesi 4 arkadaş tekneye atlayıp denize açıldılar ama sonları hiç içacıcı olmadı. bende herşeyi kamera ile kaydettim. Daha sonra kısmen bir av gerçekleştirdik ama yinede mesajım şudur ki fırtınalı havada denize çıkmayın...

Evet Recai bu hafta bende Ildır da keklik avındaydım çok fırtına vardı uçan kekliğin sesini duymak bile zordu. Tepeden seyrettiğim kadar çiftliklerin etrafında genede 4-5 tekne avlanmak için uğraşıyordu.Bencede çok rüzgarlı havada çıkmamak en iyisi.

Aynen recai abi çok tehlikeli. Ben bir sefer sarosda denizin ortasında yakalandim. Sayesinde arkadaşlarla unuttuğumuz bütün duaları hatirladik 🙂

Aynen recai abi çok tehlikeli. Ben bir sefer sarosda denizin ortasında yakalandim. Sayesinde arkadaşlarla unuttuğumuz bütün duaları hatirladik 🙂

ben çıkmam ya böyle havalarda aman diyim 🙂 ... yoksa dediğin gibi unuttuğun duayı hatırlatır bu havalar 🙂

Back