🎣 BALIKÇILARIN KRALI KİM? 👑 TAHT SAVAŞI BAŞLADI! 🔥

En iyi öğretici bilgiler İsmail Altan kardeşimde var En eğlendirici kanal tabiki balıktaysan özgürsün, ama hayaller Suat Yiğit usta 😎 (para para para)

Kusura bakmayın ama çok saçma bir anket olmuş birbiri ile sözde kıyasladığınız kişilerin av tarzlarından tutun da neredeyse her şeyleri birbirinden farklı ve kendine özgün bırakın elma ile armut kıyaslamayı , biri meyve biri sebze diğeri tatlı olan 3 şeyden en iyisi hangisi demek gibi birşey..
Tıklama için yada etkileşim için yapıldıysa güzel düşünce bir tık aldı ama onun dışında bence saçmalık..
İyi forumlar..

Kusura bakmayın ama çok saçma bir anket olmuş birbiri ile sözde kıyasladığınız kişilerin av tarzlarından tutun da neredeyse her şeyleri birbirinden farklı ve kendine özgün bırakın elma ile armut kıyaslamayı , biri meyve biri sebze diğeri tatlı olan 3 şeyden en iyisi hangisi demek gibi birşey..
Tıklama için yada etkileşim için yapıldıysa güzel düşünce bir tık aldı ama onun dışında bence saçmalık..
İyi forumlar..
Yorumuna saygı duyarım, o ayrı. Ancak fikir bireyseldir. Kimine harika gelebileceği gibi, kimine de (Sizin gibi) saçma gelebilir. Tık alma sevdası ile hazırlanmış bir shorts video değildir. Zaten 85K izlenen shortslarım bile varken 4k bir shortstan beklentim tabi ki olmaz... Oy kullanmak zorunluluğunuz tabi ki yok. Tarzları farklı bile olsa bu insanlar Türkiye'de BALIKÇILIK adına farklı stillerde de olsa BALIK TUTUYORLAR. Küçük bir kıyaslamanın kime ne zararı var? Kaldı ki Aday isimler etiketli oldukları halde, Sizin gibi Bana tek harf bir şey yazmadılar. Neyse, sağlık olsun. Size de iyi forumlar...

İyi forumlar..

Anketi okuduğumda bende ilk anda sizin ile aynı tepkiyi verdim kendimce.
-Kimi tekne avı yapıyor,
-Kimi hiçbir bilgi ve birikimi olmadan sağda solda bulduğu 3-5 kişi ile video çekip bol kahkahalı, abidik gubidik paylaşımlar.
-Kimi mera mera gezip bol bol yemek menüsü tanıtıyor.
-Kimi tamamı ile bilgi ve tecrübeye dayalı video paylaşımları.
Vs vs.
Stiller farklı, tarzlar farklı, paylaşım amaçları, mekanlar tuttukları balıklar attıkları oltalar farklı farklı derken.
Sizinde dediğiniz gibi biri elma biri armut derken..
En azından hepsi meyvadır diyerek.. 🥸
En azından tarafımız belli olsun diyerek.. 🥸
Arkadaşında gönlünü kırmamak adına.. 🥸
Gözünüze kulağınıza ilgi alakanıza hoş gelen bir hobidaşı tıklayın işte.. 😀

Anketi okuduğumda bende ilk anda sizin ile aynı tepkiyi verdim kendimce.
-Kimi tekne avı yapıyor,
-Kimi hiçbir bilgi ve birikimi olmadan sağda solda bulduğu 3-5 kişi ile video çekip bol kahkahalı, abidik gubidik paylaşımlar.
-Kimi mera mera gezip bol bol yemek menüsü tanıtıyor.
-Kimi tamamı ile bilgi ve tecrübeye dayalı video paylaşımları.
Vs vs.
Stiller farklı, tarzlar farklı, paylaşım amaçları, mekanlar tuttukları balıklar attıkları oltalar farklı farklı derken.
Sizinde dediğiniz gibi biri elma biri armut derken..
En azından hepsi meyvadır diyerek.. 🥸
En azından tarafımız belli olsun diyerek.. 🥸
Arkadaşında gönlünü kırmamak adına.. 🥸
Gözünüze kulağınıza ilgi alakanıza hoş gelen bir hobidaşı tıklayın işte.. 😀

Kıymetli dostum. Siyasi partilere oy verirken de durum aynı değil mi? Hepsi aynı tarz ve görüşe mi sahipler? Ama illa ki içlerinden birine oy veriyoruz değil mi? 🙂 Arkadaşın da yukarıda dediği gibi Biri elma ise diğeri armut... Ama herkesin kendine yakın gördüğü bir kralı illa ki olur... Bu bir siyasi parti de olur, bir futbol takımı da olur, bir BALIKÇILIK KANALI da... Bu kadar "ince ayar" düşünmemeliyiz, 3 günlük Dünya yahu... ❤

Aslında sitemim size değil son dönemde İstanbul`da daha önce hiç yaşamadığımız kadar gerginliklere şahit oluyoruz çünkü herkeste bir en iyi balıkçı benim , bakım gördünüz mü en güzel mera burası , hatta daha da ileri giderek kendi Anadolu yada Avrupa yakasında av yapmasına rağmen tam zıttı kıyıda balığın çoştuğu yıkıldığı tarzında paylaşım yapan sosyal medya fenomenliğine soyunmuş ciddi kitlelere ulaşan kişilere..
Balıkçının kralı kimdir gerçekten ?
Mesela @SKARPİ66 hocamdır bildiğini en ince detayına kadar aktarır bir ürün alacaksındır hiç görmediğin bir teknikte surf kamışının uç kısmını aksiyonunu sana gösterir ufkun açılır..
YouTube bana işin show kısmı gibi geliyor uzun zamandır. Marka sponsorlukları ile gelen yanlı yorumlar sizin örneğiniz gibi daha önce ak dediğine bir anda kara diyen siyasiler gibi sponsorluk tan sonra en iyisi bu demeleri bunlar bana hep yapmacık geliyor ve gelmeye de devam edecek..
Neyse yine yazasım tuttu dikkat edeyim de 2 yıl sonra biri gelip sen kimsin demesin 🙂
Biz ince ayar düşünmedikçe birçok şeyin ayarı kaçıyor..
Balıkçıların kralını değil de en iyi en öğretici ve faydalı kanalı arıyor olsaydık oyumu sonuna kadar İsmail Altan olarak kullanırdım 🙂

Back