Fiyat performans ürün tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ersin35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ersin35

Üye
Tepki
122
Ödül
38
Değerli balık av sevdalısı hobidaşlarım öncelikle herkese selam ederim
Sizlerinde fiyat performans olarak önerebileceğiniz ürünlerin bu başlık altında toplanıp fiyatların bu kadar yükseldiği bir dönemde hepimize yol gösterip bu hobiyi daha ekonomik bir şekilde yapabilmemize alım gücü olmayan kişilerinde yapabilmesine imkan sağlayacağını düşünüyorum.
Lütfen sizlerde tecrübe ettiğiniz ürünleri paylaşırsanız çok memnun oluruz.
Oltanız boş kalmasın Rast gele....

Benim tavsiyesini yapabileceğim
Su üstü sahtesi arayanlar için hem aksiyon(wtd) hemde erim olarak Kabura Sayu isimli sahte yemdir.
Enigma surf kamış. İnternette 300 mağazalarda 200 liraya satılmaktadır

Son düzenleme:
AliExpress'ten alma durumunuz var ise kingdom marka sahteleri tavsiye ederim. Birçok güzel av yaptım.
(link)
Şu misinayı aldım, kullandım, memnunum.
(link)

Benim naçizane tavsiyem; Bison taslan tulum çizme, av esnasında ıslanma derdine son, pvc çizmelere göre daha hafif, uygun fiyatlı ( 3 yıl önce 100 tl ye almıştım).

Youvella,crown brand igneler,samurai,krokodil,powerline misina(beden,kostek) yemli av icin albastar bluefish 4.20 capari icinde uygundur..
Ceymar55-65,yildiray kasik kendo mor kafa ve limon, kursun arkasi icin salina (1av kullandim benim stilime yumusak geldi biraz,belkide futura 250'ye alisik olmamdan dolayidir..
Uygun fiyata sattim 300tl civari icin guzel kamis atis erimide iyi)pelican misinalarida unutmuyalim bu arada 🙂

Back