Fladen Kamışlar Hakkında

Tepki
1,108
Ödül
103
Arkadaşlar Fladen Maxımus Total Flex3.00 Metre 40-80 aksiyon 3 parça ve Maxımus Total Flex 3.30 Bass 50-150 gr aksiyon 3 parça kamışların sahibi oldum spın ve yemli avlarda karadenizde kullanacam
bu kamışlar hakkında bilgi ve tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Merhabalar. Malzeleriniz iyi günlerde kullanın. Hangi kamışı spin için kullanacaksınız.

Merhabalar. Malzeleriniz iyi günlerde kullanın. Hangi kamışı spin için kullanacaksınız.
3.00 metre 40-80 gram olanı spinde kullanacam bizim karadeniz rüzgarlı ve dalgalı onun için ağar sahtelere daha uygun onun içinde aksiyonu biraz yüksek kamışlar tercih ettim diğerinide yemli avda kullanacam

40-80 gram atarlı kamış, 40 ve 80 gram aralığındaki sahtelerde en iyi verimi sağlar. Eğer sahtelerinizin ağırlığı bu aralıkta ise gayet güzel ve uygun bir ürün almışsınız. İyi günlerde kullanın.

konu açılmışken bende sorayım aynı kamışı ( Maxımus Total Flex 3.30 Bass 50-150 ) bende kıyıdan yemli çipura avında kullanmayı düşünüyorum. uygunmudur, kullanan varmı ?
çok esnek olması nazlı vuruşlar için bi sorun oluştururmu ?

konu açılmışken bende sorayım aynı kamışı ( Maxımus Total Flex 3.30 Bass 50-150 ) bende kıyıdan yemli çipura avında kullanmayı düşünüyorum. uygunmudur, kullanan varmı ?
çok esnek olması nazlı vuruşlar için bi sorun oluştururmu ?
Çokta esnek değil orta sertlikte ve ince bence güzel bi yemli kamışına benziyo al ve dene hakkını verecek bi ürün gibi duruyor rast gelsin

eyvallah usta. "total flex teknolojisi", "kırılmaz" gibi ibareler olunca çok esnek olduğunu düşünmüştüm. bütçeyi toarlarsam bi tane edinmeyi düşünüyorum : )
ratgele cümleten.

3.00 metre 40-80 gram olanı spinde kullanacam bizim karadeniz rüzgarlı ve dalgalı onun için ağar sahtelere daha uygun onun içinde aksiyonu biraz yüksek kamışlar tercih ettim diğerinide yemli avda kullanacam
Hayırlı olsun okadar ağır hangi sahteleri kullanıyorsunuz merak ettim

kardeş sitede burak var.. görmemiş sanırsam yazdıklarını.. onda var fladen kamışları iyi kötü azcok bişiler yazar 😀 aslına bakarsan agzını acma onun çokçok yazar 😛

Back