Fladen maxximus braid

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Divine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Divine

Yeni Üye
Tepki
23
Ödül
5
At çeke ilk başladığım dönemde kullandığım misina.

Kalınlığına kıyasla gerilim dayanımı yüksek. Ancak yuvarlak değil köşeli bir yapısı var. Bu sebeple atış mesafesi kısa kalıyor. Daha da kötüsü sık sık "wind knot" denen düğümlerle karşılaşıyorsunuz. Bu sebeple yeni başlayanlara pek tavsiye edeceğim bir misina değil.

Tüm bunlara karşın uygun fiyatı ve dayanıklılığı sebebiyle ana misinanın altına sarıp makaranızı doldurmak için kullanabileceğiniz ideal misina diyebilirim.

Ben de tüm makinalarımda bu misinayı bu amaçla kullanıyorum. Henüz herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

4 ay önce 0.19 olannı 2 tane ceymar 55e sardım.rengini atması dışında en ufak bi problem olmadı.spin için bi fikrim yok ama surf için öneririm.fiyat performans ürünü

4 ay önce 0.19 olannı 2 tane ceymar 55e sardım.rengini atması dışında en ufak bi problem olmadı.spin için bi fikrim yok ama surf için öneririm.fiyat performans ürünü

Dayanıklılık/çap açısından eşsiz bir ürün. Ben spin için kullanmaya çalıştım. Ancak atış mesafesinde ciddi düşme oldu özellikle çok ince olanlarda düğüm sorunu yaşadım. Bunun sebebi ise bahsettiğim köşeli yapı. Sürtünmeyi arttırıyor ve özellikle makarada boşluk bırakılmamış ise önündeki misinayı da dışarı taşıyıp düğüme sebep oluyor. Surf konusunda bilgim yok. Ancak spin için makara dolgusu dışında kullanışlı bulmuyorum. Ki daha önce belirttiğim üzere tüm makarnalarımda dolgu olarak bu ürünü kullanıyorum. Kesinlikle fiyat performans ürünü bu konuda.

çapari ve yemlide oldukça uzun süre kullandım f/p ürünüdür.
şimdiyse makinalardan söktüğüm ipleri çift kat mantarlı takım yaparken kullanıyorum ancak 5-6 gece kullandıktan sonra yıpranma oluyor ki zaten genelde en fazla 4-5 avdan sonra takımları dağıtıp yeniden yaparım, daha kesen olmadı.

Back