fladen vantage boat 210 kamışa uygun makina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enginson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enginson

Daimi Üye
Tepki
7,650
Ödül
113
Arkadaşlar merhaba,
yakında Allah kısmet ederse tekne avlarına başlayacağım. tekne avında kullandığım ryobi ecusima makinam bozuldu şu an için takılmalar yapıyor. genelde teknede el oltası kullanmaktayım fakat ara sıra kalabalık olunca kamışla avlanıyorum. elimde fladen vantage boat 210 kamış var buna uygun bir makine arıyorum. aklımda bir iki makine var acaba kombine olur mu diye siz usta arkadaşlarıma danışmak istedim. makinalardan hiç anlamam desem yeridir. nedeni uzun yıllar tekneden el oltası kullanmam. bütçem max 250 tl gibi.
kamış :
(link)
makine düşüncem;
(link)

(link)
surf avı hiç yapmıyorum eskiden kalma bir tane alba star borphouse kamış var elimde aynı zamanda onunla da kullanabilirim. buna da uygun bir makine olsun istiyorum. yardımcı olacak arkadaşalra şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleme:
engin abi bence bu kadar para harcama
bir arkadaşımda ceymar cy-55 denemiştim
hem çok hafif hemde güçlü
deviride 4.5 düşük devir sayılır rahat çekersin.
fiyatıda 170 tl civarıydı

Arkadaşlar merhaba,
yakında Allah kısmet ederse tekne avlarına başlayacağım. tekne avında kullandığım ryobi ecusima makinam bozuldu şu an için takılmalar yapıyor. genelde teknede el oltası kullanmaktayım fakat ara sıra kalabalık olunca kamışla avlanıyorum. elimde fladen vantage boat 210 kamış var buna uygun bir makine arıyorum. aklımda bir iki makine var acaba kombine olur mu diye siz usta arkadaşlarıma danışmak istedim. makinalardan hiç anlamam desem yeridir. nedeni uzun yıllar tekneden el oltası kullanmam. bütçem max 250 tl gibi.
kamış :
(link)
makine düşüncem;
(link)

(link)
surf avı hiç yapmıyorum eskiden kalma bir tane alba star borphouse kamış var elimde aynı zamanda onunla da kullanabilirim. buna da uygun bir makine olsun istiyorum. yardımcı olacak arkadaşalra şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Ryobi ecusima 8000 ve Shimano Nexave 6000FC arasında kalmıştım hem tekneden hem kıyıdan kullanmak amacıyla. Ryobi misina klavuzu zamanla sorun çıkartabiliyor dediler. Shimano aldım ve gayet memnunum. Hem teknede hem kıyıda denendi.

Ceymar da işinizi görür ama ben de RTX-55 diyorum.
Malzeme kalitesi daha iyi, ben de 40'lığı var gayet memnunum. Bunun üstüne iyi bir shimano alırım ancak herhalde.
Hele ki bir de çok kullanmayacağım sadece tekne kalabalık olunca ve nadiren de kıyıdan da gidersem işimi görsün derseniz, uzun yıllar kullanırsınız gibi geliyor bana.

üçüde hem hesaplı hem harika makineler
Okuma Dead Ringer FD DRG-55
Okuma Avenger AV-65 7BB
Shimano Socorro 8000

Back