Fly Adayı

Bu konuda yanlış anlaşılma var sanırım. Hüseyin bey ile tanışma fırsatımız oldu, kendisi bu sevdaya gerçekten gönül vermiş bir insan. Sanırım kelime tercüme olarak yanlış ifade olarak algılandı.

Burada ki sitemini bana da bildirmişti. Fly avcılığına merak saldığını ama tüm mesaj ve isteklerine kimsenin yardımcı olmadığını bildirdi. Bu sistemi bir kaç üyemizden de duydum, hatta aracı oldum telefon açtım yardımcı olunmasını istediğim kişilerde oldu. Sağ olsun yardımcı oldular. Ama bana ulaşamayıp sorunlarına yardımcı bulamayan bir çok kişi oluyor.

Ben şahsen bildiğim tüm konularda kimliğine, yaşına bakmadan tüm üyelere yardımcı olmaya çalışıyorum ( Hem sitede, hem gerçek hayatta)

Fly camiasındaki arkadaşlarda bu tekniğin gelişmesi için elinden geleni yapmalarının doğru olacağını düşünüyorum.

.................🙂

Can Bey,

Hakaret amacıyla birşey yazmak istemedim. Yanlış anlamışsınız.

Bu arada denediğim ve öğrendiğim birşeyi sizinle paylaşmak isterim (belki siz zaten biliyorsunuz ama benim gibi yeniler için yazayım dedim). Spin takımıyla da gayet hoş fly avcılığı yapılıyor. Özellikle dar akarsularda bu neredeyse bir zorunluluk gibi. Fly Balıkçılığı adını zaten bu teknikte kullanılan kamış ve makinadan değil "yem"den alıyor.

Size de rastgele.....

..........🙂

Can Bey,

Hakaret amacıyla birşey yazmak istemedim. Yanlış anlamışsınız.

Bu arada denediğim ve öğrendiğim birşeyi sizinle paylaşmak isterim (belki siz zaten biliyorsunuz ama benim gibi yeniler için yazayım dedim). Spin takımıyla da gayet hoş fly avcılığı yapılıyor. Özellikle dar akarsularda bu neredeyse bir zorunluluk gibi. Fly Balıkçılığı adını zaten bu teknikte kullanılan kamış ve makinadan değil "yem"den alıyor.
Size de rastgele.....

6 yıldır ilgileniyorum.
Bu güne kadar Fly la ilgili böyle bir tanımlama ve de zorunluluk duymadım. Söylediğiniz mantıkla gidersek izlediğim dünya şampiyonalarında kullanılan takımlar yada FLY savurmak için geliştirilmiş atış teknikleri ve diğer ekipmanlar hikaye. Hatta aklıma şu geldi spin takımada gerek yok, deredeki taşlara Nymph flyları misina ile bağlayıp bırakalım yakalanan balıkları Fly la yakalamış oluruz.

Çözmüşsünüz ne diyeyim.

Ayrıca kullandığınız "snob" kelimesinin manası nedir sizden öğrenmek isterim. Bu konudaki cehaletimizide mazur görün.

Bu konuya bir şeyler yazmak sanırım SNOB yakıştırmasına muhattap olmak anlamına gelebilir,,,OLALIM SORUN YOK,,,Diğer arkadaşlarımız olmuş bizde seve seve olalım 🙂

neredeyse 200 yıl önce hasıl olmuş bu disiplin ile ilgili dünyada görsel ve yazılı milyarlarca argüman bulunmakta,öncelikle bu bilgilere ulaşmak lazım, ASLA FLY DİSİPLİNİN İÇİNDE SPİN tekniğinin olmadığını olamayacığını ve hatta başlangıç için dahi farklı bir disiplin araç ve gereçleri ile FLY kelimesinin dahi yan yana gelemeyeceğini anlamak lazım

SPİN VE FLY DİSPLİNİN YANYANILIĞINA ÖRNEK VE İLK BİLGİ DESTEĞİ :BASKETBOL TOPU İLE VOLEYBOL OYNANAMAYACAĞI GİBİ,YADA FUTBOL,HENTBOL GİBİİİ,,,SPİN ,CASTİNG,WEİTİNG,JİGGİNG vb asla FLY ile yan yana gelmez gelmemeli

Şu ana değin adı geçen arkadaşlarım dahil bir çok Fly sevdalısı bu ülkede Fly disiplinin Global ve doğru yönde gelişebilmesi için mesai harcamakta ve BİZLERİN BUNDAN BAŞKA AMACI VE ÇABASI YOOOK

Bizler Doğru İsimleri Teşhis ve Tesbit Ederek Paylaşım Yapmak Zorunda Bırakıldık ve Asla Kendimize ÜSTAD,USTA,HOCA Payesi Biçilsin Diye Bildiklerimizi Paylaşmadık,,,,

Bu asla bir Savunma ve Şikayet anlamına gelmesin ,,,,

Bu ve Benzeri Mecralarda Yaşanan Onca Olumsuzluklara Rağmen Biz Hala Ve Daima İlerlemekteyiz ,yanımızda şu olsun bu olsun diye asla ayrım yapmıyoruz ama taktiriniz üzere destek vereceğimiz kişilerin birlikte yol alabilceğimiz özelliklere sahip olabilmesi gibi gayet HAKLI bir nedenle sessiz kalabiliyoruz ;;;

Biz Ne kanaat önderi nede bu işin tekeli elinde olan insanlar değiliz -m-

Bana özelden gelen yardım isteklerini er yada geç vaktim elverdikçe cevaplıyorum,,,diğer arkadaşlarımda aynı tabi,,,,günlük konu akışını uzunca süredir takip edemedim bu benim kabahatim Hamdi biraz daha fazla zaman ayıracağım 🙂ama sende bizlerin durumuna karşı insanların Çizgi dışında müdahalelerine izin vermezsen sevinirim-iz- ,,,,senin beyfendiyi tanıyor olman benim için önemli ama BİZİ DE mutlaka TANIDIĞIN Gibi tanıt🙂 bu mecraya vermiş olduğumuz hizmetleri yok sayma Kardeşim, İnsan ALGISI birbirini tutmaz üye ve ziyaretçilerin de bizleri ANLIK olarak fevri kişilikler olarak algılamalarına neden olabilir,

Bu konuya Yazdıklarım Konuda Adı geçen Can(azizcan) ve Birol'un Fikirleri değildir ama Yazdıklarıma Katılacaklarına Eminim

YENİDEN BAŞLAMAK ,TANIŞMAK,PAYLAŞMAK VE FLY DİSPLİNİ KONUSUNDA YOL ALABİLMEK İÇİN BURADAYIM-IZ-

Saygım ve Sevgimle

Daima Rastgelsin

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu konuya bir şeyler yazmak sanırım SNOB yakıştırmasına muhattap olmak anlamına gelebilir,,,OLALIM SORUN YOK,,,Diğer arkadaşlarımız olmuş bizde seve seve olalım 🙂

Konuya sonradan dahil olan arkadaşlarımın tepkisizliğine göstermiş olduğunun TEPKİNİN aleniliğini BENİ YANLIŞ ANLADINIZ gibi bir yorum katarak düzeltmeye gitmeniz maalesef İKİLEM.

Şunu Sorabilirler : neden konu açıldığında bu duruma destek ve bilgi mesajı yazmadınız da şimdi yazıyorsunuz ???? ?

cevap : neredeyse 200 yıl önce hasıl olmuş bu disiplin ile ilgili dünyada görsel ve yazılı milyarlarca argüman bulunmakta,bu bilgilere zahmet edip ulaşmak lazım, ASLA FLY DİSİPLİNİN İÇİNDE SPİN tekniğinin olmadığını olamayacığını ve hatta başlangıç için dahi farklı bir disiplin araç ve gereçleri ile FLY kelimesinin dahi yan yana gelemeyeceğini anlamak zor olmasa gerek

ÖNERİ: FORUM TRAFİĞİNDE OLABİLMEK VE DOST EDİNEBİLMEK İÇİN BENCE ZAHMET EDEREK BİZLERİN AÇTIĞI KONULARI VE DOSTLARIN YAPTIĞI YORUMLARI ARAŞTIRMALIYDINIZ, BUNUN SONUCUNDA BİZLERİN NE KADAR SNOP VEYA NE KADAR GENTLEMAN OLDUĞUNU FAZLASI İLE GÖREBİLİRDİNİZ,

SPİN VE FYL DİSPLİNİN YANYANILIĞINA ÖRNEK VE İLK BİLGİ DESTEĞİ :BASKETBOL TOPU İLE VOLEYBOL OYNANAMAYACAĞI GİBİ,YADA FUTBOL,HENTBOL GİBİİİ,,,SPİN ,CASTİNG,WEİTİNG,JİGGİNG VB asla FLY İLE yan yana gelmez gelmemeli

ÖNERİ 2:Fly Disiplini için bu KIYMETLİ mecra içinde ve dışında yaptıklarımızı da isimlerimizle araştırmanızı TAVSİYE EDERİM,,,

Şahsınız ve şahsımız ile ilgili HİÇ BİRİMİZİN'' BACKGROUND'' hakkında bilgisi olmadığını göz önüne alırsak Kişisel olarak YÜKÜMLÜLÜĞÜMÜZÜN KARŞILIKLI olmadığı anlamına gelir,, Bunu karşılıklı fayda durumuna geçirmek için yapılması gerekende çok basit,,,

ÖNERİ 3 : Lütfen Bizleri Tanımak için biraz zaman ayırın,,,

Şu ana değin adı geçen arkadaşlarım dahil bir çok Fly sevdalısı bu ülkede Fly disiplinin Global ve doğru yönde gelişebilmesi için mesai harcamakta ve lütfen bir gün bizler ile Fly Yapabilmek için mesai harcayın,,keza BİZLERİN BUNDAN BAŞKA AMACI VE ÇABASI YOOOK

Sevgili Hamdi Seninle Telefonda Konuştuktan Sonra Konuyu Farkettim ,Evet Sende tamamıyla olmasa da HAKLISIN,,,
Fly camiasındaki arkadaşlarda bu tekniğin gelişmesi için elinden geleni yapmalarının doğru olacağını düşünüyorum

Demişsin 😕

Balık sevdası.com dan buyana bu konu hakkında ürettiğimiz şeyleri Sende Lütfen YOOK sayma,,,

Bizler Doğru İsimleri Teşhis ve Tesbit Ederek Paylaşım Yapmak Zorunda Bırakıldık ve Asla Kendimize ÜSTAD,USTA,HOCA Payesi Biçilsin Diye Bildiklerimizi Paylaşmadık,,,,

Bu asla bir Savunma ve Şikayet anlamına gelmesin ,,,,

Bu ve Benzeri Mecralarda Yaşanan Onca Olumsuzluklara Rağmen Biz Hala Ve Daima İlerlemekteyiz ,yanımızda şu olsun bu olsun diye asla ayrım yapmıyoruz ama taktiriniz üzere destek vereceğimiz kişilerin birlikte yol alabilceğimiz özelliklere sahip olabilmesi gibi gayet HAKLI bir nedenle sessiz kalabiliyoruz ;;; bunun aksi bir durum İNSANİ VE AHLAKİ yapımıza ters düşer,

ÖNERİ 4:Konuyu Açan Beyfendi'nin yapması gereken yukarıda yazdığım gibi BİZLERİN BACKGROUND'unu Mutlaka Araştırsın,,,ve yeni bir konu açarak olta balıkçılığı hakkındaki yetkinliği hakkında bilgi paylaşsın ,ÖNCE BİRBİRİMİZİ AZ DA OLSA TANIYALIM,,,sonrası zaten sizlerinde bildiği gibi;;;mutlaka bir gün bir yerde buluşup yan yana Fly Fishing Yaparız ,,,diğer arkadaşlarımında benimde PAYLAŞIM ANLAYIŞIMIZ BUDUR

Beyfendinin Bizi Yok Sayması da Bir Seçenek,,ve gayet doğal Karşılarız-m-

Biz Ne kanaat önderi nede bu işin tekeli elinde olan insanlar değiliz -m-

Bana özelden gelen yardım isteklerini er yada geç vaktim elverdikçe cevaplıyorum,,,diğer arkadaşlarımda aynı tabi,,,,günlük konu akışını uzunca süredir takip edemedim bu benim kabahatim Hamdi biraz daha fazla zaman ayıracağım 🙂ama sende bizlerin durumuna karşı insanların Çizgi dışında müdahalelerine izin vermezsen sevinirim-iz- ,,,,senin beyfendiyi tanıyor olman benim için önemli ama BİZİ DE mutlaka TANIDIĞIN Gibi tanıt🙂 bu mecraya vermiş olduğumuz hizmetleri yok sayma Kardeşim, İnsan ALGISI birbirini tutmaz üye ve ziyaretçilerin de bizleri ANLIK olarak fevri kişilikler olarak algılamalarına neden olabilir,

Bu konuya Yazdıklarım Konuda Adı geçen Can(azizcan) ve Birol'un Fikirleri değildir ama Yazdıklarıma Katılacaklarına Eminim

YENİDEN BAŞLAMAK ,TANIŞMAK,PAYLAŞMAK VE FLY DİSPLİNİ KONUSUNDA YOL ALABİLMEK İÇİN BURADAYIM-IZ-

Saygım ve Sevgimle

Daima Rastgelsin
Evet Bülent değindiğin noktalar güzel 🙂

hatta aracı oldum telefon açtım yardımcı olunmasını istediğim kişilerde oldu. Sağ olsun yardımcı oldular.
Burada bahsettiğim kişi sendin, ismini konuya dahil etmek istemediğimden adını vermemiştim şimdi yazdığına göre ismini verebilirim 🙂

Hüseyin beyi Ailecek tanıdığım için, ne kadar mütevazi biri olduğunu bildiğimden müdahil oldum konuya.

Biraz daha zaman ayırma konusuna değinmişsin, evet sitemim biraz bu yöndeydi 🙂

Evet Bülent değindiğin noktalar güzel 🙂

Burada bahsettiğim kişi sendin, ismini konuya dahil etmek istemediğimden adını vermemiştim şimdi yazdığına göre ismini verebilirim 🙂

Hüseyin beyi Ailecek tanıdığım için, ne kadar mütevazi biri olduğunu bildiğimden müdahil oldum konuya.

Biraz daha zaman ayırma konusuna değinmişsin, evet sitemim biraz bu yöndeydi 🙂

Hamdi,

beyfendi pm olarak mesaj atsın var olan donanım ve sahip olduğu bilgileri karşılıklı etüd edelim

Çok şükür sağlığım daha iyi allah da ömür verirse gereken her desteği veririz🙂

Sağlıcakla

Back