Fly Tying Realistic Bee -Flykutluc@ 2011-

Bülent kardeş,

Arı imitasyonun gayet güzel görünüyor.
Umarım balıklar da benim gibi düşünürler. 😉

RASTGELSİN.

Tarık abi sağolasın,dünde konuştuğumuz gibi kullanmayı düşünmüyorum ,biraz daha çeşitlenince özel bir alan hazırlayıp orada tutmayı planlıyorum ,hayırlısı bakalım,,,sağlıcakla🙂

Sevgili Bülent ,
insan kıyıpta suya atamaz bunları.Valla sanat eseri olmuş.Ellerine sağlık.Sevgilerimle

Canım Abeyim senide bir özledimki ,,,,şöyle yalvanda ekmek beniyle killeme tutuversek avanosta tahta köğprünün böğründe iyi olmamı,di bağam,,,çok güzel olur çoook,,,,aileye kucak dolusu sevgiler🙂

Sevgili dostum mükemmel bir çalışma hayran kaldım fly avcılığına özenmemek elde değil tebrikler ellerine sağlık.

Tarık abi sağolasın,dünde konuştuğumuz gibi kullanmayı düşünmüyorum ,biraz daha çeşitlenince özel bir alan hazırlayıp orada tutmayı planlıyorum ,hayırlısı bakalım,,,sağlıcakla🙂

Şimdi anladım kardeş.

Bunu yazdığın iyi oldu. Dünkü konuşmamızda anlamamışım. 🙂

Yoksa eminim ki o arı suda iğnenin ucu aşağıda kalacak bir konumda, yani olması gerektiği gibi yüzemeyecektir. Avda kullansan da verimli olmayacaktır.
Tabii ki bence bir tahmin bu. 🙄

Ben yaptığım flylarda avda başarıyı sağlamak adına su dışı görünümden çok su içindeki/yüzeyindeki aksiyon ve duruşu da gözettiğim için bu alanda farklı bakmakta ve düşünmekteyim.

Ama yazmış olduğun gibi doğal fon üzerinde oluşturulacak bir koleksiyon vitrini içinde harika olacaktır.

Ellerine sağlık.

Hamdi teşekkür edrim🙂

Fly Disiplini dünyanın neresine gidersen git ingilizce lisan ile ifade bulur,,,ve bu ülkeler ve lisanlar arasında aynı dili konuşuyor olmak gerek malzeme gerekse uygulama konusunda istenilene daha kolay ulaşılmayı sağlar,,,mesela herhangi bir arama motoruna ''fly leader'' yaz ,,çıkacak arama sonucu binler ile ifade edilir ve bir çok farklı ülke portalına da ulaşabilirsin,,,birde '' sinek kılavuz '' yaz çıkacak sonucu söylemem sanırım gerek yok ,,,neden bu ,,,,

Fly Disiplini Özel bir Disiplindir,,,tüm ülkelerde uygulayıcısını olta balıkçılığı kategorilerinin en üstüne taşımasının bir sebebi de Fly Balıkçılarının Aynı dili konuşuyor olmasıdır🙂
Merakımı giderdiğin için teşekkür ederim Bülent 🙂

Muhteşem bir çalışma olmuş Bülent abi. Bilmeyen biri bunu görse korkar sokacak diye🙂 Balık görünce de iştahla yutmaya kalkacağına şüphe yok. Ellerine emeğine sağlık Rastgele🙂

Şimdi anladım kardeş.

Bunu yazdığın iyi oldu. Dünkü konuşmamızda anlamamışım. 🙂

Yoksa eminim ki o arı suda iğnenin ucu aşağıda kalacak bir konumda, yani olması gerektiği gibi yüzemeyecektir. Avda kullansan da verimli olmayacaktır.
Tabii ki bence bir tahmin bu. 🙄

Ben yaptığım flylarda avda başarıyı sağlamak adına su dışı görünümden çok su içindeki/yüzeyindeki aksiyon ve duruşu da gözettiğim için bu alanda farklı bakmakta ve düşünmekteyim.

Ama yazmış olduğun gibi doğal fon üzerinde oluşturulacak bir koleksiyon vitrini içinde harika olacaktır.

Ellerine sağlık.

Tarı Abi bildiğin gibi realistic fly tying uygulayıcılarının genel amacıda işi daha sanatsal bir boyuta taşımak aslında ,,benimde yaptığım tam anlamı ile bu,,eğerki avcı bir yem üzerinde çalışıyorsam mutlaka içsel özellikleri ve denge unsuruna dikkat ediyorum,,,ve edilmelide zaten yoksa çıkan iş sadece çar çaput bişey olur🙂yaptığım tüm imitasyonlarda gözardı etmediğim özellik bu ,,,bu imitasyon eminim avda iş yapacaktır,,iş yapması için gerekli doğallık mevcut fakat dediğin gibi denge unsuru geri planda örüldüğü için balığın kafasına düşmeden de beklenen sonucu efektif olarak vermeyecektir,,,benim bu yemden tek beklentim evimin bir köşesinde kahvemi yudumlarken diğerleri ile seyreyliyorken alacağım haz🙂

Sezona az zaman kaldı ve daha örülecek çooook iğne var ,,,hadi bize kolay gelsin diyelim🙂

Sağlıcakla

Muhteşem bir çalışma olmuş Bülent abi. Bilmeyen biri bunu görse korkar sokacak diye🙂 Balık görünce de iştahla yutmaya kalkacağına şüphe yok. Ellerine emeğine sağlık Rastgele🙂

Sevgili Selahattin Güzel yorumun için çok teşekkür ederim,ağzına sağlık,,,sevgiyle🙂

Back