Flykutluc@2013-ELMA İÇ KURDU LARVASI ( Cydia pomenalla L.)

Şeref Abi,teşekkür ederim,bu fly örmeciliği artık aldı başını gidiyor ,sana özelden bir adres bağlantısı yollayacağım ,orada bağlanan imitasyonları görünce inan bana işin geldiği noktayı görünce şaşıracaksın🙂

Linki bekliyorum sevgili Bülent,
En azından gözümüz şenlenir...

Sevgili Bülent,
Konuyu ve göz nurlarını görünce kendini ne kadar özlettiğini anımsadım.
Tabii bir selam yollamayan kendimede kızdım.ama bilesin ki göz gmörmese de gönül unutmuyor,hala sıcacık dostluğun.

Sevgili Bülent,
Konuyu ve göz nurlarını görünce kendini ne kadar özlettiğini anımsadım.
Tabii bir selam yollamayan kendimede kızdım.ama bilesin ki göz gmörmese de gönül unutmuyor,hala sıcacık dostluğun.

Sevgili Birol;

Dostluk her daim baki,bende sizi özledim ,bir araya gelmeyi ve sıcak muhabbetinizi abant'ı,ailem ile katıldığım tekne organizasyonunu yeri geldiğinde hep isimlerinizi tek tek söyleyerek yaad ettim etmeye de devam,bazı sağlık problemleri nedeni ile ne kara avı ne balık avı nede buna bağlı forum ziyareti konusunda pek mesaim olamadı ,şimdi Allah'ıma şükürler olsun iyiyim azda olsa ağrılarım devam etse de ağrılarla bile yaşamayı öğreniyor insan ve her şeye rağmen hayat tüm hızı ile akıp geçiyor,zamanım ve sağlığım elverdiği sürece artık sizinleyim,Dostluğunuz hala sımsıcak 🙂

daha once yapilisini daha karisik sekillerde gordugum ama basit bir sekilde yapilabilecegini gosteren bir calisma olmus paylastiginiz icin tesekkurler bir avuc fly avcisina 2 kisi daha ekletebilirsek kendimizi seviniriz 2-3 haftadan beri olan arastirmalarimiz ve gerekli dokumanlari topluyoruz video resim gibi detaylar programlar yakinda makina ve kamis siparislerimizi verip bizde bu teknikle avlanmaya basliyacagiz eksik veya takildigimiz bir konu olursa sizinlede paylasmak isterim her daim rastgele sevgiler

daha once yapilisini daha karisik sekillerde gordugum ama basit bir sekilde yapilabilecegini gosteren bir calisma olmus paylastiginiz icin tesekkurler bir avuc fly avcisina 2 kisi daha ekletebilirsek kendimizi seviniriz 2-3 haftadan beri olan arastirmalarimiz ve gerekli dokumanlari topluyoruz video resim gibi detaylar programlar yakinda makina ve kamis siparislerimizi verip bizde bu teknikle avlanmaya basliyacagiz eksik veya takildigimiz bir konu olursa sizinlede paylasmak isterim her daim rastgele sevgiler

Her türlü paylaşımı keyif ile yaparım ne zaman isterseniz ,dediğiniz gibi karmakarışık ve zor görünen bir çok imitasyon çok basit malzemeler ve işlem ile iş görebilir şekilde yapılabilir,benzeri örnekleri paylaşmaya devam edeceğim,daima rastgelsin🙂

affiniza siginarak bu linkleri aslinda burdada paylasmanizda bir mahsur yoksa bizde gorebilirsek seviniriz 🙂)

affiniza siginarak bu linkleri aslinda burdada paylasmanizda bir mahsur yoksa bizde gorebilirsek seviniriz 🙂)

estağfurullah 🙂 aslında bir SANAT portalı içinde bir kaç tane örnek var ve sadece resim olarak uygulama bilgiside yo bu yüzden paylaşmamın faydası olmayacağını düşündüm,,yinede kalabalık etmek istemiyorum özelden size 🙂de yllayayım

Back