Forum Yönetiminden Bilgi Bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BAŞARAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

BAŞARAN

Aktif Üye
Tepki
292
Ödül
73
Selam arkadaşlar;

Temmuz 2016 yılından beri foruma üyeyim. Özellikle tekne ve motor konularında daha ilgiliyim.

Geçen yaz almış olduğum profil resmimdeki tekneyi de incelemelerimin dışında, forumumuzdaki çeşitli üyelerin farklı konulardaki tekne yazışmaları ve @KDRBJK nickli Kadir Bey'in tavsiyeleri ile aldım. Forumdaki yazışmalar 3 marka arasındaki seçimimde önemli rol oynamıştı. Herkese bu vesile ile teşekkür ediyorum. Diğer marka ve modeller içinde hiç bir zaman kötüdür, çürüktür, bozuktur gibi yorumlarda bulunmadım.

Bu sabah yeni yazışmalar neticesinde görmüş olduğum ve bazı forum üyelerimizin cevap yazdığı '' MARİNBOAT NEDEN KÖTÜ'' konulu forum yazışmalarının kaldırılmış olduğuna biraz önce şahit oldum.

Ben firmanın öyle veya böyle üretim yaptığında veya ticari duruşunda değilim. Ancak firma yetkilileri bundan birkaç hafta önce forumumuza üye olmuş ve bazı üyelerden mahkeme kanalı ile şikayette bulunacağını beyan etmiştir. Özellikle belirtmek istiyorum, ben kişiler veya kuruluşlarda değilim, ancak neden bu konu hiç habersiz forumdan kaldırıldı. Üstelik bir üyenin göndermiş olduğu hasar fotoğraflarından sonra...

Benim aklıma forum yöneticilerine baskı yapıldığı geliyor. Ve bu saatten sonra kendi payıma ilgili firmanın düşmüş olduğu durumdan söz etmek bile istemiyorum. Savunma hakları bile kendilerine verilmedi.

Eğer bir sıkıntı olmayacaksa, demokratik bir platformda forum yöneticilerimizden bilgi vermelerini rica ediyorum.

Saygılarımla.

Benim aklıma da "acaba mahkeme bir tür tedbir kararı mı verdi o topiğe erişim engeli gibi" ihtimali geldi... Malum, o konu içerisinde bir tetikçi vardı etrafı epey bir galeyana getiren ve sonra toz olup giden... Marka iyidir kötüdür ayrı tartışma; benim tanıdığım 3 kullanıcıdan ikisi dua biri lanet okuyor - ki bana göre 1/3 mutsuz müşteri çok fazla mutsuz müşteri demek - ama adını hatırlamadığım vatandaşın olayı sunuş şekli tam bir itibar suikastı olduğu için sadece sayfaları göstermeleri bile hakimden tedbir almalarına yetmiş olabilir... Hatta o tip tedbirler moderasyonun haberi olmadan dahi infaz ediliyor olabilir (bir bakmak lazım foruma VPN ile bağlanıp sayfaların yurtdışından görülüp görülmediğine)..

Maalesef boş boş yorum yapılıyor.
Üzerimizde baskı yok, mahkeme kararı da yok.
Ne marinboat'ı bilirim, ne de diğerlerini. Ne birini över, ne diğerlerini yererim.
Konuyu kaldırmamdaki sebep sanki geri kalan tüm tekneler sıfır sorunmuş da bir tek marinboat sürekli kötü yapıyormuş algısının artık şikayetten çok birinin firmaya olan kızgınlığının forum kanalıyla sürekli gündemde tutulması.
Konunun silinmesine sebep yayınlanmış o fotoğraf değil. Üstelik öyle ya da böyle zarar telafi de edilmiş.
Aldığınız bir üründen şikayetçiyseniz yine konu açabilirsiniz ama bu xx marka ürün neden bu kadar kötü diye başlık açmaya şu andan itibaren izin vermeyeceğimi bildiriyorum.

Not: Şimdiye kadar bu tarz sorulara da cevap vermişliğimiz yok aslında ve bundan sonra da olmayacaktır.
Paylaşımlarımızı yaparken yapıcı olmaya gayret edelim, şikayetimizi öncelikle sorun yaşadığımız firma ile çözmeye çalışalım. Çözülmüyorsa gelin burada konu açın.

Yalnız şunu da gördüm ki üye sadece o konuya mesaj yazmak için üye olmuş. Foruma girerken ne selam vermiş ne kendini tanıtmış. Bu durumda iyi niyet beklemek pek de mümkün değil.
Konu soru ve yorumlara kapalıdır.
İyi forumlar

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back