coner
Daimi Üye
Kabotaj Bayramını kutlamak isteyen tekneler rüzgarsız kalldı
abi beni tarif ettin 🙂Sağolasın hakan.İnsan çevresinde gördüğü güzelliklere tepkisiz kalamıyor.
bizde doğa resimleri seviyoruz 🙂,59160 dosyayı görüntüle 59161 dosyayı görüntüle 59162 dosyayı görüntüle o zaman benden sana deniz fotoğrafları @coner abi, ilk iki resmi balıktayken telefonla fotoğraflamıştım ikiside günbatımı, üçüncü fotoğrafıda antalya güllük parkında dijital fotoğraf makinesiyle fotoğraflamıştım
teşekkürler, kare gerçekten çok güzel, ilkkez gördüm.Uçansu şelalesi Gebiz / Serik / Antalya 59414 dosyayı görüntüle 59415 dosyayı görüntüle 59416 dosyayı görüntüle
Herkesin çok bildiği bir şelale değil son 9 km yolu çok kötü sadece jip yada motosikletle gidiliyor bu şelalenin yukarısında bir şelale daha var orayada sadece yürüyerek gidiliyor ama ben daha gitmedim oraya yürüyerek uzak biraz bir iki saat dağ yukarı yürümek lazımmışteşekkürler, kare gerçekten çok güzel, ilkkez gördüm.
TAZI KANYONU KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI MANAVGAT ANTALYA --Merhaba arkadaşlar dün zorlu bir motosiklet yolculuğunun ardından ulaşıp fotoğraf çekebildiğim bu doğa harikası yeri sizinle paylaşmak istedim yolu bilmeyene biraz zor antalyada olup gitmek isteyenlere yol tarif edebilirim altı yüksek araba yada motosikletle gitmesi daha iyi gidiliyorBiz de Çamiçi yaylasın'nda Fevzi Abi'nin yerinde yemiştik. Çok lezzetli.(link)
tokat kebabı (çamiçi yaylası)