murattp
Daimi Üye
- Adı
- Murat Topgül
Hep aradığım bilgi idi çok teşekkürlerTabi ki belli bir kalite vaat ediyor ama yukarıdaki her bir halkanın farklı farklı özellikleri var kimisi daha az ısınıyor ama daha kırılgan kimisi daha pürüzsüz vb. Bir ara kafayı takmıştık çok araştırdık ama inanın bana çok detaylı ve gereksiz detaylı bir iş. Mesela concept o olan halkanın da kendi için L halka M halka gibi ya da başka farklı özelliklere sahip modeli var. Ama bu özellikler genelde haklanın iç kısmı değil de ayakları ile ilgili.
Basitçe concept o en hesaplı model ve şu an için Torzite en pahalı modeli gibi düşünebilirsiniz. Torzite olan modelde mesela sadece titanyum ayak kullanılıyor. Bu hafiflik sağladığı gibi aynı zamanda titanyumun deniz suyundan korozyonu çok çok daha yavaş paslanmaz çelik ayaklara göre. Yani evet markamız Fuji ama kendi içinde de onlarca model ve farklı malzeme çeşidi ile ayrışıyor.
Halkaların zaman zaman seramikleri kırılıp çatlıyordu
Sağlam ayaklar olduğu sürece ,kırılan seramikleri çooook ucuz bir şekilde de değiştirtebiliyorum. İzmir Bornova’da Trança balıkçılık kolayca çözüyor
Eski kırık kamış parçalarını da saklıyorum üzerinde yer alan orjinal halkaları da yedek parça olarak ihtiyaç halinde kullanıyorum
Emekli olup da bu hobiye devam etmek için artık sineğin yağını çıkarmak gerekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi