Fujin Boreas 1-15 Gr 2.30cm Kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ColorTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kamış Shimano Diaflash 3-15 le aynı özelliklere sahip.. Kamış komple solid ucu karbon sarım tubular özellikdeydi sanırım yanlışım varsa üstadlar düzeltsin.. Forumda Fatih Karaçiçek abi her iki kamışı da mesela kullanmış.. Tereddütsüz Boreas diyor mesela.. Arada nerden baksanız 500-600 lira fark var Diaflash daha pahalı.. Ha bana sorsanız Boreas için 600 lira gibi bir meblağ gereksiz pahalı.. Zamanında 300 lira bandındaydı.. Sonuç olarak tercih meselesi.. Ben olsam Maximuss Fish Poison alırdım.. 🙂
Elimdeki lrf kamışim da Fujin Saltyrugger bu arada..

Bu kamış Shimano Diaflash 3-15 le aynı özelliklere sahip.. Kamış komple solid ucu karbon sarım tubular özellikdeydi sanırım yanlışım varsa üstadlar düzeltsin.. Forumda Fatih Karaçiçek abi her iki kamışı da mesela kullanmış.. Tereddütsüz Boreas diyor mesela.. Arada nerden baksanız 500-600 lira fark var Diaflash daha pahalı.. Ha bana sorsanız Boreas için 600 lira gibi bir meblağ gereksiz pahalı.. Zamanında 300 lira bandındaydı.. Sonuç olarak tercih meselesi.. Ben olsam Maximuss Fish Poison alırdım.. 🙂
Elimdeki lrf kamışim da Fujin Saltyrugger bu arada..

Salty Rugger 2.30 0,8-10 lugu düşünmedim değil hatta gönlümde o vardı birden bire Boreas oldu

Bu kamış sanırım Fuji marka kaliteli seramik halkalar kullanıyor. Bu arada isim benzerliğininde ekmeğini yiyiyor. (fuji <...> fujin 👎)

İç piyasada bu tür uzak doğuda ürün yaptırıp kendi markasını piyasaya süren firmalar var. Benim bildiklerim Eurofish, Albastar, Seahorse, Remixon bunlardan birkaçı, kalitesiz veya yorumlar abartılı demek haksızlık olabilir, çünkü aynı stratejiyi yabancı ve kaliteli dediğimiz bir çok firmada yapıyor mesela Daiwa ce savage gear ve bir çok markada ürünlerini Vietnam, Çin hatta endonezyada ürettirdiğini biliyorum.

Şahsen ben bu tür ürünlere karşı değilim bazen çok iyi fiyat performans ürünleri var, ama çok kötü ürünleri ile de karşılaşılabiliyor.

Bahsettiğiniz ürün özelinde çok emin olmamakla beraber kötü olduğunu düşünmüyorum. Ama ucuz bir kamış hiç değil 👎

Burada şöyle önemli bir nokta var evet daiwa savagear hatta apple ürünleri dahi çinde üretilebiliyor sebebiyse işçiliğin ucuz olması. Bir markanın tüm geliştirme araştırma ve arge çalışmalarını yapıp malzeme bileşenleri malzeme oranları vs. vs. vs. %100 belirli specleri vererek sadece üretimi çinde yaptırması başka, hiçbir argesi olmayan herhangi bir çin malı ürünün üzerine sadece marka ismi yazdırarak yada halkayı bunla değiştirin diyip çin malı ürün almak başka. Türkiyede böyle binlerce ürün görebilirsiniz çinde üretilen herhangi bir ürünün üzerine siz de marka isminizi yazdırıp burada satabilirsiniz ilk aklıma gelenlerden mesela kamp markası nurgaz var.

Kimse kusura bakmasın boreas 650 civarı bu fiyatı hak etmiyor kamışı inceledim kaliteli değil O fiyatlara boreastan bin kat daha kaliteli kamışlar var.

Kimse kusura bakmasın boreas 650 civarı bu fiyatı hak etmiyor kamışı inceledim kaliteli değil O fiyatlara boreastan bin kat daha kaliteli kamışlar var.

Bir ara bu kamışa kafayı takmıştım, 1-15 atarlı bu fiyatlarda bin kat daha kaliteli kamışlar nelerdir? rotamı düzelteyim.

Fujin reklamı oldu heryerde , geçen sene sahteleri 25 tl'ydi bu sene 50 civarına çıkmış sahteleri hep kaliteli markaların çakması kendine ait orijinal sahtesi yok daiwa'nın mesela boreastan ucuz ve kaliteli kamışları var ve bence mükkemmel kamışlar.

Fujin reklamı oldu heryerde , geçen sene sahteleri 25 tl'ydi bu sene 50 civarına çıkmış sahteleri hep kaliteli markaların çakması kendine ait orijinal sahtesi yok daiwa'nın mesela boreastan ucuz ve kaliteli kamışları var ve bence mükkemmel kamışlar.
Mesela?

Back