Fujin Boreas 1-15 Gr 2.30cm Kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ColorTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kimde boreas gördüysem birkaç kişinin elinde kalmış 400 civarıydı bir anda reklam vs 650 bandında arkadaşlara cinnetic kamışları incelemelerini öneririm bu kamışı görün boreasın yüzüne bakmazsınız çoğu kişi bu markayı bilmez elinize bir cinnetic kamış alın birde boreası zaten anlarsınız ne demek istediğimi özellik vs karbon oranı fuji vs derken boreas yanında düşük kalır kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:
Kimde boreas gördüysem birkaç kişinin elinde kalmış 400 civarıydı bir anda reklam vs 650 bandında arkadaşlara cinnetic kamışları incelemelerini öneririm bu kamışı görün boreasın yüzüne bakmazsınız çoğu kişi bu markayı bilmez elinize bir cinnetic kamış alın birde borsası zaten anlarsınız ne demek istediğimi özellik vs karbon oranı fuji vs derken boreas yanında kuriş kalır kimse kusura bakmasın.
Valla biz 6 ay yok sattık bahsettiğiniz gibi değil bence 🙂
Tabi sizin kullandığınızda güzel olabilir ama bir şeyi güzel yapmak için başka bir şeyi karalamak yanlış olur.

Kimse kusura bakmasın ama Fujin markasının hakkını yedirmem. Nasıl çabaladıklarına birinci elden şahit oluyorum ve bu yazılanları gördükçe üzülüyorum. Özellikle lrf malzemeleri için nasıl çabalar harcanıyor, nasıl emek veriliyor görseniz şaşarsınız. Üstelik genele baktığımızda Boreas yok satan bir kamış, yummy ve baby worm her lrfcinin çantasında elzem olan silikonlar, rapala deseniz bir deneyen başka marka almıyor. Bence Fujin'in hakkı yeniyor.

Fujin venom aldım bir deneyim dedim 5 dakika yüzdürdüm sahteyi akşam eve geldim su tuttum sabah paslanmış iğneleri ve sahteyede geçmiş sonra salt balıka yazdım sorunu onlarda kabul ettiler böyle bir sorun olduğunu yeni çıkan serilerde bu şikâyeti düzelteceklerini söylediler inşallah düzeltirler.

Peki konusu açılmışken sorayım fujin super minnow mor kafa(25) mi 10 numara mı gece avı için ve haryu mor kafaya göre erimi aksiyonu nasıldır?

Bazı ürünler vardır.
Fujin venom aldım bir deneyim dedim 5 dakika yüzdürdüm sahteyi akşam eve geldim su tuttum sabah paslanmış iğneleri ve sahteyede geçmiş sonra salt balıka yazdım sorunu onlarda kabul ettiler böyle bir sorun olduğunu yeni çıkan serilerde bu şikâyeti düzelteceklerini söylediler inşallah düzeltirler.
Yeni seride bahsettiğiniz bu sorunu düzelttiler.Zaten dediğiniz gibi problemi kabul etmişler ki düzeltmişler.Bu sektörde ürününde sorun olduğunu kabul edebilen çok az işletme var.O yüzden bazı yanlışlar düzelmiyor.
Bazı ürünlerin ederi fiyatından daha fazladır.Bana göre Boreas'ta bu ürünlerden bir tanesi...
Ben ürünün fayda+fiyatına bakarım.Kimisi illede Mercedes olsun der.Kimisi de nefes alsın yeter der🙂Bu bir tercih meselesi
Özetle konu Fujinse Boreas, Venom,Surface ve Volt'u kullandığım için ve fiyatının çok uygun olduğunu düşündüğüm için herkese öneririm.
Diğer modellerini kullanmadığım için yorum yapamam.

Peki konusu açılmışken sorayım fujin super minnow mor kafa(25) mi 10 numara mı gece avı için ve haryu mor kafaya göre erimi aksiyonu nasıldır?
gece avı için bir şey diyemem. burada her daim ikisi de çalışıyor, zaten hep lüfere çalıştığımız için gecesi gündüzü fark etmiyor her daim aç hayvan 🙂 ben 10 numara limon rengini kullanıyorum ve net söylüyorum haryu ile kıyaslanamaz bile. erim olarak sasukenin düştüğü yere düşüyor. haryu ile sasuke ne kadar kıyaslanabilirse, super minnow ile haryu da o kadar kıyaslanabilir 🙂 aksiyon olarak ise sabit sarımda oldukça avcı. ekstra bir aksiyona ihtiyacı yok. o sahtenin ederi daha fazla kesinlikle.

Dip not: kancaları ufaltmanızda fayda var yalnız. kofana kancası gibi orijinalindeki 🙂

gece avı için bir şey diyemem. burada her daim ikisi de çalışıyor, zaten hep lüfere çalıştığımız için gecesi gündüzü fark etmiyor her daim aç hayvan 🙂 ben 10 numara limon rengini kullanıyorum ve net söylüyorum haryu ile kıyaslanamaz bile. erim olarak sasukenin düştüğü yere düşüyor. haryu ile sasuke ne kadar kıyaslanabilirse, super minnow ile haryu da o kadar kıyaslanabilir 🙂 aksiyon olarak ise sabit sarımda oldukça avcı. ekstra bir aksiyona ihtiyacı yok. o sahtenin ederi daha fazla kesinlikle.

Dip not: kancaları ufaltmanızda fayda var yalnız. kofana kancası gibi orijinalindeki 🙂

Çok teşekkürler 10 numara limon renginden edineceğim en kısa sürede

Back