exemcli
Aktif Üye
Kimde boreas gördüysem birkaç kişinin elinde kalmış 400 civarıydı bir anda reklam vs 650 bandında arkadaşlara cinnetic kamışları incelemelerini öneririm bu kamışı görün boreasın yüzüne bakmazsınız çoğu kişi bu markayı bilmez elinize bir cinnetic kamış alın birde boreası zaten anlarsınız ne demek istediğimi özellik vs karbon oranı fuji vs derken boreas yanında düşük kalır kimse kusura bakmasın.
Cinnetic kamışı karanbalıkcılık getirdiği zaman ilk alanlardan biriydim kullandım , daiwa 2-8 kullandım hala yedek kamış olarak duruyor , catana 1-11 kullandım , savegaer ccs 0-5 gram elimde var kullanıyorum , rapture envy kullanıyorum , ve Shimano soare ci4 ajing elimde var keyif için arada kullanıyorum . Bu kadar kamış içinde tercihim kesinlikle rapture Envy olurdu . Benim av stilime ve beklentime en uygun kamış o . Sizin göz ardı ettiğiniz konu sizin için f/p konusu evet önemli bir tercih sebebi fakat birde elin yatkınlığı avlanma sırasındaki tercihler , mera şartları , jig head hissiyatına kadar her hobidaşın bir karakteri var . Bir ürünü bu kadar çabuk karşılaştırmak iyi veya kötü demek bu kadar kolay olmamalı . İyi forumlar .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme: