Fujin Salty Rugger Fj682aji 205 Cm 0,8-10 Gr Incelemesi

Herkese selamlar,

Lrf av sisteminde kullanmış olduğum kamış ile ilgili yorum ve görüşlerimi sizlere sunarım.

İyi seyirler.

Merhaba , tam aklımdaki kamışı incelemişsiniz elinize sağlık 🙂 İstanbul'da avlanacagim haliyle silikon , kurt kullanacağım. Memlekete gittiğimde su üstü de atmak istiyorum (Samsun) wtd ve sert sahtelerde kamisda esneme oluyor mu ? 1-2 Gr jighead x silikon kombinasyonunda hissiyatı nasıl ?

Merhaba , tam aklımdaki kamışı incelemişsiniz elinize sağlık 🙂 İstanbul'da avlanacagim haliyle silikon , kurt kullanacağım. Memlekete gittiğimde su üstü de atmak istiyorum (Samsun) wtd ve sert sahtelerde kamisda esneme oluyor mu ? 1-2 Gr jighead x silikon kombinasyonunda hissiyatı nasıl ?

Merhaba,

Kamış atar aralığında ne kullanırsanız kullanın sorun yok. Ancak sürekli 10gr civarı ürünler kullanmak kamışı yorabilir. Hissiyat bence çok ama çok iyi. Çok keyif veriyor.

Kullanıyorum. Kamış gerçekten harika. Uzun zamandır kullanıp temizlememe rağmen ne bi oksitlenme oldu ne paslanma. Tam bir fiyat performans kamışı. İstavritlerde yaşattığı aksiyon hissi harika.

230 cm olanı var bende ama henüz su görmedı yeni aldım hoşuma gitti 🙂 bakalım ilk av ne zamana nasip olacak... lrf bilgimde pek yok yeniyim hatta 🙂

Back