Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

19.00 ,21.30 Galata köprüsü raporu , Karaköy buğaz tarafından köprüye girişi yaptım ortalara doğru ilerlerken baktım köşe de müsait bir yer selamın aleyküm rasgelsin derken tahtayı bağladım hemen tabi benim klasik 0.10 bedene bağladım çapari mi açtım verimsiz olunca gündüz gelen bi arkadaş toplanırken karidesleri bana bıraktı sağ olsun bende çalışmaya başladım.
IMG_20180316_223328.jpg
IMG_20180316_200031-460x816.jpg

Herkese daha iyileri rasgelsin

19.00 ,21.30 Galata köprüsü raporu , Karaköy buğaz tarafından köprüye girişi yaptım ortalara doğru ilerlerken baktım köşe de müsait bir yer selamın aleyküm rasgelsin derken tahtayı bağladım hemen tabi benim klasik 0.10 bedene bağladım çapari mi açtım verimsiz olunca gündüz gelen bi arkadaş toplanırken karidesleri bana bıraktı sağ olsun bende çalışmaya başladım.
73605 dosyayı görüntüle 73606 dosyayı görüntüle
Herkese daha iyileri rasgelsin

Abi merak ediyorum gittiginiz zaman iki bucuk saat civari kaliyorsunuz. Pozisyon mu olmuyor daha uzun kalmaya? Yoksa 2-3 saat kesiyor mu
Yada soyle sorayim, imkan el verse 4-5 saat veya daha uzun durmaz misiniz?

Abi merak ediyorum gittiginiz zaman iki bucuk saat civari kaliyorsunuz. Pozisyon mu olmuyor daha uzun kalmaya? Yoksa 2-3 saat kesiyor mu
Yada soyle sorayim, imkan el verse 4-5 saat veya daha uzun durmaz misiniz?
Benim için konuyu ele alırsak şartları fazla zorlamaya gerek yok , ama akşam ambiyans gerçek ten mükemmeldi uzun kalıcam,keyif alıcam hazırlıgımı yaptım diyen için, balık hiç kesmedi hele yemli aşkı bı tık fazla olanlar için değişik varyasyon lar deneme yapılabilirdi ben 0.10 bedene 100 Gr kurşun denedim ve sonuç aldım.

Teşekkürler Ahmet

Teşekkürler Cumhur gelde bi operasyon yapalım
Teşekkürler Ercüment abi

Benim için konuyu ele alırsak şartları fazla zorlamaya gerek yok , ama akşam ambiyans gerçek ten mükemmeldi uzun kalıcam,keyif alıcam hazırlıgımı yaptım diyen için, balık hiç kesmedi hele yemli aşkı bı tık fazla olanlar için değişik varyasyon lar deneme yapılabilirdi ben 0.10 bedene 100 Gr kurşun denedim ve sonuç aldım.

Yasin Abi Istanbula donunce sabaha kadar yapariz bir operasyon insallah 🙂

Geçen hafta spotbalıktan aldığım 15 ve 20 numara yeşil beyaz çapariler iş yapmadı yanımdakiler çekiyordu biri kösteklerin çok yakın ondan alamıyorsun dedi birde yeşile dön dedi uğraşmadım yeni taktığım çapariydi yeşilide alta bağladım 16 lı keşfi yaptım tık yok çocuğa bıraktım takımı döndüm

Back