metehansamim
Daimi Üye
Dediğin zokalardan bir zamanlarda vardı
şimdi varmı piyasada bilmiyorum.
![]()
evet güzelmiş bu zokalar tekneden sarkıtma yöntemiyle kullanılıyordur yani kıyıdan at-çek şeklinde kullanımı yoktur harhalde bunların ?
Dediğin zokalardan bir zamanlarda vardı
şimdi varmı piyasada bilmiyorum.
![]()
Tekne'den sırtı (sürütme) yapardık.🙂evet güzelmiş bu zokalar tekneden sarkıtma yöntemiyle kullanılıyordur yani kıyıdan at-çek şeklinde kullanımı yoktur harhalde bunların ?
Tekne'den sırtı (sürütme) yapardık.🙂
Onu bilememtekne avcılığı farklı bişey oluyor yani tanıdığım birçok kıyı oltacıları tekne ile çıkma imkanları olmasına rağmen ( kiralama vs ) tekneden avcılığı tercih etmiyorlar acaba kıyı avcılığından daha fazla mı zevk alıyorlar ? 🙂
Tekneden illaki alirsin. Kiyidan at cek yapican beklicen. Zevki orada zaten. İlla cok balik istiyorsan kayikla acilirsin.tekne avcılığı farklı bişey oluyor yani tanıdığım birçok kıyı oltacıları tekne ile çıkma imkanları olmasına rağmen ( kiralama vs ) tekneden avcılığı tercih etmiyorlar acaba kıyı avcılığından daha fazla mı zevk alıyorlar ? 🙂
Tekneden illaki alirsin. Kiyidan at cek yapican beklicen. Zevki orada zaten. İlla cok balik istiyorsan kayikla acilirsin.
Aynı şeyi düşündüm 🙂mavruka kurşun dan jig yapmayı düşünüyordum , hafif bir eğim verilecek ortadan bükülecek ( teneke kaşıkta olduğu gibi) birazda makyaj rujunu ojesini sürüp , kuyruk kısmına tüylü 3 lü iğne ... iş yaparmı acep ? mavrukadan jig olsa süper olur bayağı paradan tasarruf ederiz , palamut ve çinekopda kullanmak üzere çeşitli ağırlıklarda 75 gr , 100 gr , 150 gr ...
evet ama makyaj olayını güzel yapmak gerekiyor birde iyi çekici aksiyonu olması lazım ki balık atlasın ... diye düşünüyorum ... 🙂Aynı şeyi düşündüm 🙂
![]()
O saba fırının da muhteşem olur .
afiyet olsun bereketli olsun