Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Değerli dostlar dün sabah saat 10 dan akşam 22 ye kadar yapmış olduğum av neticesinde 3 lü mantarlı Çinekop takımıyla çok iri istavritler ve çinekoplar yakaladım. Köprü gündüz boş gibiydi akşam biraz dolmaya başladı. Hava inanılmaz soğuktu . gideceklere tavsiyem takımların bedeni , köstekleri ve mantarları mümkün olduğunca ince ve küçük olursa o kadar fazla balık alma şansları o denli fazladır.
WhatsApp Image 2022-02-04 at 11.25.41.jpeg
WhatsApp Image 2022-02-04 at 11.25.41 (2).jpeg
WhatsApp Image 2022-02-04 at 11.25.41 (1).jpeg
WhatsApp Image 2022-02-04 at 11.25.41 (3).jpeg

Hepinize sağlıklı ve bol balıklı avlar dilerim.

Değerli dostlar dün sabah saat 10 dan akşam 22 ye kadar yapmış olduğum av neticesinde 3 lü mantarlı Çinekop takımıyla çok iri istavritler ve çinekoplar yakaladım. Köprü gündüz boş gibiydi akşam biraz dolmaya başladı. Hava inanılmaz soğuktu . gideceklere tavsiyem takımların bedeni , köstekleri ve mantarları mümkün olduğunca ince ve küçük olursa o kadar fazla balık alma şansları o denli fazladır. 118271 dosyayı görüntüle118272 dosyayı görüntüle118273 dosyayı görüntüle118274 dosyayı görüntüle

Hepinize sağlıklı ve bol balıklı avlar dilerim.

Ellerinize sağlık. Maşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"3 lü mantarlı Çinekop takımıyla"
takımın bir fotoğrafınızı koymanız mümkünmü?

Takımı kendim yapmıştım ve gelirken yanımdaki arkadaşa verdim. Ana beden fluorocarbon 0,24 köstekler 0,21 fluorocarbon iğne 7 numara hırsızlı, hologramlı mantar küçük boy onuda 3 e bölerek yaptım takımları 100 gr kurşun yeniden yaptığımda eklerim
"3 lü mantarlı Çinekop takımıyla"
takımın bir fotoğrafınızı koymanız mümkünmü?

Galata köprüsünde bu kadar kaba, görgüsüz insanlar nasıl bir arada toplanabiliyor hayret ediyorum. Dün hava güzel inanılmaz kalabalık vardı ama insanlar çok kaba.
Unkapanına gittim daha rahattı. Orası da kalabalıktı ama daha iyiydi. Az bir şey istavrit aldım. Çinekop seyrek çıkıyordu.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galata köprüsü insanı balıktan soğutur. Mümkünse iki kişi gidin başkalarıyla muhatap olmayın ve gereksiz polemiğe girmeyin.

Galata köprüsünde bu kadar kaba, görgüsüz insanlar nasıl bir arada toplanabiliyor hayret ediyorum. Dün hava güzel inanılmaz kalabalık vardı ama insanlar çok kaba.
Unkapanına gittim daha rahattı. Orası da kalabalıktı ama daha iyiydi. Az bir şey istavrit aldım. Çinekop seyrek çıkıyordu.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok agresifler , balık tutmak huzur vermesi yerine sinir stres vermiş insanlardır. Gerçi istanbul’un tümü öyle.

Nazar değmesin ben her gittiğimde güzel muhabbete denk geliyorum. Yalnız oltamı attığım yerde sağımdaki solumdaki homurdanıyorsa çok durmuyorum. Gerileceğime balık tutmam. Kaba insan var tabi ama çoğunluğun yardımsever hoşsohbet olduğunu düşünüyorum.

Back