Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Çoook amatör olmamıza rağmen dün köprüde 2 saat içerisinde kefal avı yaptık yanımızdaki abiler acemi şansından başka birşey değil dedi ama taktiri size bırakıyorum 😀 Kastettiğim gibi acemi olduğumuzdan ve en verimli 2. avımızı zaten toplamda da ava iki sefer çıktıgımız için bunları yakaladık..

(link)

(link)

(link)

Ya avı çok zevkli fakat akşam babam temizlerken pullarını falan alırken mutfağa gittim kırt kırt sesler geliyor ve irenç kokuyordu ne bilim biraz tiskindim sanki bu balıktan..Yani yemedim 🙁

Ben olsam oranın kefalini yemem. Cam gibi suda vurduğum kefalleri bile ıkına sıkıla yiyordum. Ama av güzel olmuş tebrikler.

Ya avı çok zevkli fakat akşam babam temizlerken pullarını falan alırken mutfağa gittim kırt kırt sesler geliyor ve irenç kokuyordu ne bilim biraz tiskindim sanki bu balıktan..Yani yemedim 🙁

Ben olsam oranın kefalini yemem. Cam gibi suda vurduğum kefalleri bile ıkına sıkıla yiyordum. Ama av güzel olmuş tebrikler.

bencede yemeyin.

bencede yemeyin.

Bende aynen size katıldığım için yemedim. Yeri değil ama belki bilginiz vardır Avrupa Yakası'nda güzel bildiğiniz avlaklar var mı ulaşımı kolay olan bizim gibi acemilere tavsiye edebiliceğiniz..?

kefal içinse cerrahpaşalılar derneğinin yanındaki benzinliğin arkası (istinye)

Abicim kefalden tiksindim ya yokmu şöyle 10 dakkada bi lüfer alabiliceğim biyer diyesim geliyor ama 😀😀 hani nasıl desem boğaza doğru haliçte olmayan ve mümkünse kesinlikle kefal olmasın.Anlayacağınız istavrit ve kefal dışı heryer olabilir..

Abicim kefalden tiksindim ya yokmu şöyle 10 dakkada bi lüfer alabiliceğim biyer diyesim geliyor ama 😀😀 hani nasıl desem boğaza doğru haliçte olmayan ve mümkünse kesinlikle kefal olmasın.Anlayacağınız istavrit ve kefal dışı heryer olabilir..

Valla olsa öyle bir yer bende gideceğim ama 1 aydır balık olmadığından balığa bende cıkmıyorum fakat ilk fırsatta terkoz balabanda turnaya gideceğim buradan konu acarım uygun olursan katılırsınız.

Back