Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Dün saat 11 gibi vardım Galata köprüsüne.Ortalarda yer yoktu kenar taraflarda ise balık çok azdı.Acaba kaçta gitsem ortalarda yer bulabilirim?7:20 - 7:30 gibi orda olsam bulabilirmiyim acaba?birde burada iş yapacak güzel bir çapari nasıl olmalı sizce?

Dün saat 11 gibi vardım Galata köprüsüne.Ortalarda yer yoktu kenar taraflarda ise balık çok azdı.Acaba kaçta gitsem ortalarda yer bulabilirim?7:20 - 7:30 gibi orda olsam bulabilirmiyim acaba?birde burada iş yapacak güzel bir çapari nasıl olmalı sizce?

Kardeşim ortalarda yer bulman çok zor ancak 7 den önce orda olmalısın ki adam gibi yer bulabilesin. Bir gün önceden hangi noktadan en çok balık çıktığını tespit edip gitmen daha mantıklı. Ortalarda genelde 0,10 a 0,10 çapariler kullanılıyor. Köstek araları birazcık geniş beyaz iğne yeşil ipliler iş yapıyordu genelde ama almadan önce sor sen yine de.

Ben Pendik'ten gidicem taa oraya🙂sabah en erken vapur 7 de var bakalım bakcam bi çaresine.Teşekkürler

Ben Pendik'ten gidicem taa oraya🙂sabah en erken vapur 7 de var bakalım bakcam bi çaresine.Teşekkürler

İlk vapur Kadıköy'den 6.00'da. Haydarpaşa'ya kolay ulaşabilirsen; 6.10'da aynı vapura yetişirsin. Sonrasında ise Haliç tarafında ortalarda bir yerlere sıkışabilirsin.

Galata köprüsünde balık çok nazlı. Unkapanı köp. Galata'ya bakan
tarafını tavsiye ederim boş dönmezsiniz.

2wd1y75.jpg

Galata köprüsünde balık çok nazlı. Unkapanı köp. Galata'ya bakan
tarafını tavsiye ederim boş dönmezsiniz.

aynen abi balık cok nazlı bu aralar :S salı günü gittim 1 kilo fln kıraca aldım . bugün arkadaşla gittik 11 bucuktan 5 bucuga kadar 4 tane istavrit aldık bi sağ köprü bi sol köprü dolastık durduk belki balık gelir die ama balıklara sadece bakmakla yetindik hepsi suya bakınca gözüküodu yüzeye yakınlardı sürü şklinde her yerde vardı ama bi türlü oltaya gelmediler .. yemli çapari normal çapari fln denedik acaa çapari mi dandik dedik çapariyi deiştirdik yok abi hiç bişi yok balıgın inadı tuttu gelmedi .. böyle nazl ıduurmlarda napsak gelir bi öneriniz var mı ne kullanalım oltayı nerelere atalım fln bi öneri verin lütfen ... 1 ay sonra tekrar gittiğimde bu nazlıları yakalamak istiyorum inş nazlılıgı bırakırlar 😀 ama bırakmazlarsa fln die öneri lütfen 😀🙄😛

Bu hafta gitmeyi düşünüyorum, acaba yemlimi atiyorlar istavrit için yoksa 10lu çapari yeterli oluyormu teşekkürler..

Back