Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Bende dün gördüm bir abimiz oradan balık almış ama o erken saatte gitmiş.Sen bende gördüm diyince acaba akşam mı gördün diye merak ettim.Ama kalabalık herhalde...

güncel yorumlar bekliyoruz 🙂

Dursun Biliyorsun Yaz Ayındayız Malum İstavrit ve izmarit Az Ama Mezgit Yüz Güldürmeye Devam Ediyor Ben 2 Haftadır Pazar Günleri Ordayım Bir Seferde 4 Bir Seferde 2 Kiloya Yakın Aldım 6'lı Dip Takım ve Kurt'la Ama Çok Sıcak Oluyo Gideceksen Dikkat Et Yanmamaya Özen Göster.Sorun Olursa Cevaplayabilirim.

Bugün köprüde kimseler yoktu desem yeridir.Balıkta azdı zaten.Birrkaç kefal gördüm.Birkaç kişide istavrit alıyordu ama sınırlı sayıda vardı.10 gün öncede birisi ispendek almıştı 4-5 tane vardı.

Dursun Biliyorsun Yaz Ayındayız Malum İstavrit ve izmarit Az Ama Mezgit Yüz Güldürmeye Devam Ediyor Ben 2 Haftadır Pazar Günleri Ordayım Bir Seferde 4 Bir Seferde 2 Kiloya Yakın Aldım 6'lı Dip Takım ve Kurt'la Ama Çok Sıcak Oluyo Gideceksen Dikkat Et Yanmamaya Özen Göster.Sorun Olursa Cevaplayabilirim.

ben bildiğimiz çapariye kurt takıp yolluodum bende güzel sonuclar alıodum 😀 sonra tavuk gögsü denedim 1 hafta sonra sonuc 2 taneydi😀 milletde bnm gibiyidi ama kurtla denseydim keşke . demekki burdan anlaşılacagı üzere mezgitin 1.yemi kurt bidaki avımda kurtla denicem 🙂 inş bol bol tutarım 👍

şu aralar galataya gidesim var . balık durumu nedir ona göre malzeme toplayalım gerçi bende hep istavrit çaparisi var bitanede çinekop çaparisi

cumartesi gittiğimde köprüde kefal kaynıyordu diyebilirim zargana topunu tak ucunada hırsızlı kıbrıs takımı at gelir . bir oltan daha varsa onuda yemle indir dibe 2-3 kere sar bekle bu takımlarla verim alabilirsin ben öyle aldım . 9da 12 buçuğa kadar 7 kefal aldım dahada alabilirdim aslında ama hem takımlar karışmıştı hem ekmek bitmişti hemde sıcak ve oruç :/ birdakine ramazandan sonra gidiceğim 🙂 ... Birde şunu söyleyeyim nolur nolmaz yanına çaparileriini al cünkü cuma günü sardalya akını olmuş öyle dedi bir abi ama cumartesi kefalden başka birşey yoktu arada bir kaya balıgı geliodu 😀 istavritte şansa bala yemliye 2 tane geldi o kadar mezgit alan görmedim .

Back