Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Canlı haber vavvv.Ama biz çalışıyoruz...

bugün galata köprüsüne giden yada ordan geçen var mı ? kalabalık nasıl ? balık durumu nasıl ? kefaller hayla su üstünde mi ? kefalciler duruyor mu? kefal alan var mı ? çinekop ? istavrit ? izmarit ? 🙂

araba ile geçtim. Tıka basa dolu idi ve millet çılgın gibi 5 cmlik istavrit bebelerini tutuyorlardı.

Merhaba isim geregi bende dun 10.00 gibi galatadan gectim ama cok iyi istavrit oldugunu falan goremedim;insanlar kraca katliami yapiyordu 5-6cmlik incecik kracalari kovalarina atiyorlar utanmadan.

Hocam merak etme sen ben av raporu acinca gorursun kac cm oldugunu 😉

12.11.2011 cumartesi günü unkapanı köprüsünde idim çok kalabalıktı ve acayip balık vardı kimse boş çekmiyordu.İstavritler kocamandı zaten ara sıra küçük geliyordu onuda denize geri iade ediyorduk yaklaşık 2,5 - 3 saat kaldık 10 kg yakın balık tuttuk benim kankamla birlikte istavrit ve sardalye vardı bol bol.Ama ara sıra avı ağzında çinekopta gelmişti...

Evet arkadaşlar galatada istavrik kaynıyor adeta tek yapılması gereken oltayı denize atmak ve çekmek 😀 saat başı 1 kilo tutmamak imkansız gibi..

şaka yapıyosun galiba 🙂 senin istavrit dediklerin daha yeni yumurtadan cıkmıs 8cmlik kıraça sayılmayacak balıklar köprüye gecende gitmeseydim bu raporu okuyup heveslenip giderdim iyiki gidip kendi gözümle görmüşümde neyin ne oldugunu iyi biliyorum 😉 köprüde istavrit sadece orta kısımda var oralarda belli yerler diger kalan yerlerin %90lık kısmı kıraçaa katliamı benden söylemesi biraz daha sabırr şu kıraçalar bir büyüsün öyle gidersiniz 🙂

şaka yapıyosun galiba 🙂 senin istavrit dediklerin daha yeni yumurtadan cıkmıs 8cmlik kıraça sayılmayacak balıklar köprüye gecende gitmeseydim bu raporu okuyup heveslenip giderdim iyiki gidip kendi gözümle görmüşümde neyin ne oldugunu iyi biliyorum 😉 köprüde istavrit sadece orta kısımda var oralarda belli yerler diger kalan yerlerin %90lık kısmı kıraçaa katliamı benden söylemesi biraz daha sabırr şu kıraçalar bir büyüsün öyle gidersiniz 🙂

Bende gidip gözüyle görmüş biri olarak eklemek isterimki, gece yemli takıma takunya gibi istavrit gelirken gündüz çapariye dediğin gibi kıraça bile denmeyecek kadar küçük balık geliyor. Bu yüzden bir de gidip gece görmeni tavsiye ederim

Arkadaşlar insanlara malzemeciler küçük iğneli yani ince takım veriyorlar bu sebebten dolyıda kraçe alıyorlar gecen cuma bende Üsküdarda attım ince takım ful 5 cm lik kraçeler geldi. Daha sonra kısa beden büyük iğneli takıma 2,5 kg istavrit geldi akşama yem yaparken içim gitti ama kraçe almamış oldum küçük balığın olduğu yerde büyük balık ta mutlaka vardır.👍

Back