Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

acemibalıkçı

Yeni Üye
Dun saat 20:00 gibi galata koprusu karakoy tarafinda 3adet cinekop, balik seyrek ama sevdalilarin umutlarini yitirmeyecek kadardi. Yunuslarin gelmesi ile kopruden ayrildim.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
YER : GALATAKÖPRÜSÜ (BOĞAZA BAKAN TARAF )

SAAT : 19:00 / 02:00

25 ADET ÇİLEKOP SARIKANAT KARIŞIK ALDIK. RESİMLERİ EN KISA ZMAN DA YÜKLEYECEĞİM.BALIK Bİ ARA 21:00 - 22.00 ARASI COŞTU İNDİR BİNDİR ŞEKLİNDEYDİ . TUTULAN BALIKLARINI ÇOĞUN O ARA OLTAMIZA DENK GELDİ. HE BİDE TAVSİYEM DİR. YEM OLRAK HAMSİ KULLANILIYOR HERKEZİN BİLDİĞİ ÜZERE.AMA GENELDE HAMSİYİ İKİ YE BÖLÜP YAPRAK ŞEKLİNDE TAKIYORLAR .BENİM TAVSİYEM HAMSİNİN KAFA KUYRUK KISMLARINI KESTIKRTEN SONRA TAM ORTADAN KESİP O ŞEKLİDE TAKILMASI .BOYLE DAĞILMASI ENGELLENMİŞ OLUYOR. ACİZANE BİR PAYLAŞIM HERKEZE GÜZEL AVLAR RAS GELSİN..

cegmal

Üye
Adı
cemal güner
30 senedir unkapanı köprüsünde av yaparım bu sabahki gibi bir şey görmedim tık yok sanki denizin içi çekilmiş :(

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
galata koprusu ne boykot cagrisi ...
arkadaslar stres atip sehrin ve hayatin zor kafasindan kurtulup balik tutmak icin gidip yer bulamayip yer kavgasi yasadigimiz.. ustume onume attin tartismalari.. alkolden ote baska seylerin dondugu... takimcilarin yer satmasi ... bunlari yasamak uzucu fakat bu aksam gorduklerime hala inanamiyorum asiri alkollu veya haplanmis kisiler balik tutanlara saldirdi ve bicaklanma yasandi .. esimiz veyahut cocugumuzla gittigimiz bu mekanda boyle olayin vuku bulmasin dan dolayi kopruyu boykot ediyorum sizlerinde buna katilmasini rica ediyorum.. herhangi bur guvenlik yada kamera yok basimiza birsey gelse kimseye dert anlatilmaz ayrica bir denetim lazim boyle basi bos bir sekilde teksas a dondu resmen galata koprusu..

yersel907

Aktif Üye
Adı
muammer yersel
Sevgili kardeşlerim abilerim hobidaşlarım kardeşim izzet beraber akşam 24.00 civarında Galata koğrusundeydik yer bulduk güzel balık yok sorun degil yeterki beraber muhabetin belini kıralım cay muhabbet derken 2 saat sonra izzet kardeşiminde degindigi bu varım olaya şahit olduk ve bir daha Galata Köprüsü'nde gidip de avlanmamaya karar verdik ne can Güvenliğiniz var ne keyfimiz esrarkesi orda hapcısı orda sarhoşu orda takıntısı yer satar yandaki üstüne attınder hadi o bir nebze ama bir olay oldu gördük ne kamera var ne güvenlik bizimde başımıza gelebilirdi polis geldi adama plakayı veriyorlar adam yakalayarak diyo yakalayan bilirsiniz acaba diyo sanki papatya falı töbe töbe adam orda can cekişiyo allahtan ambulans hemen geldi herneyse kopruyle alakalı bubyaşananları ken yüksek mercideki kime anlatılacak yada mektuplar yazılıp haberdar edilecek ben üstüme düşen görevi yeri e getirmeye hazırım ve siz sevgili sayın dostlarımdanda destek olmanızı ricaederim herkese şimdiden kolay gelsin zaten mecralarda balık yok diye demvuruyoruz bari olanlardan huzur olsun yada bir bu sevdadan vaz gelelim yoksa b.yoluna gidicez bu hayata.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
geçmiş olsun herkese yılda bir veya ikikere oluyor sanırım böyle bir olay daha öncedende buna benzer yazımlar hatırlıyırorum çok çok geçmiş olsun

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
izzet ve muammer abi çok geçmiş olsun söyleyecek bir şey bulamıyorum keyif için gidilen bir yer ve kabusa dönüşmesi gercekten kötü

caferogulları

Yeni Üye
Adı
mehmet danacı
dün gece bende ordaydım saat 24:00 cıvarıydı sanırım eşim yegenim le birlikte o olayı gördükten sonra hemen takımları toplayıp gıttık heleki 1 bayanla oraya gıtmek tamamen sacmalıkmış bunu anladım çunku sureklı küfürlü konuşmalar var koprunun en ucuna gıttık sakın olan yere en guzelı balık yok oltamızı sallıyalım 30 dk bekler gıderız dedık ondada o olaydan sonra beklemeden lanet edıp gıttık ..

ne hale dustuk arkadaslar kımse ne oluyor demıyor kımse burda bayan var konusmalara dıkkat edelım demıyor ınsanlıktan cıkmıs 1 mıllet olmusuz farkında deılız

UYUMAYA DEVAM ....

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Arkadaslar iyi insan kötü insan ayrımı yapılmasını istiyorsak az olsada gururumuz varsa köprüye uzun bir müddet gitmeyelim grev yapalım nasıl olsa kötü insanlar bir araya gelir köprüde sonrası malum kavgalar olaylar olur sonra devlet babamız bu olayları görürde bu yer satmalar yer kapmalar hatta boş yer olupta arkadas gelicek araya girme takımlar karışıyor ben giymiyorum artık bir aydan fazla oldu gitmiyorum siz siz olun sizde gitmeyin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi