Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

FullSizeRender.jpg

geçen perşembe aksamı önce istavrite taktım. biraz aldım ama .baktım balık vuruyor ve çekemeden takımlar kopuyor. eşkina takımına döndüm .kurt ve teke ile bu eşkinaları aldık. .
.bunun dışında kefal her zamanki gibi istemediğin kadar. çoğu iade edildi.

25 Mayıs günü Saat 18 ila 19.30 sıralarında Spot Balıktan çıkıp Eminönü tarafındaki otobüslerin kalktığı yere doğru yürüyerek gideyim hemde balık çıkıyormu diye bakınmak istedim. Malesef 3-4 kişi istavrit çekiyordu çoğu insan uğraşmaktan yorgun düşmüş olsa gerek oturmuş sohbet ediyorlardı.

Hem onlardan alışveriş yapıyor hemde gitsinler diye imza istiyorsun ?
yok onlardan mumkun oldugunca alışveriş yapmıyorum dostum, takımı ve kurdu genelde istoc ve balattan alıyorum. ordan da alısveris yaptıgım olduysa mecbuiyettendir. asıl sorun su kı o dallamaların 20 tahta koyup oltalarla yerleri kapatıp yerleri satması beni illet ediyor. seni etmiyorsa bilmiyorum. vergi vermeyen, yasal olmayan tırıvırı satan, kulananan, ustune bi de allahın yerini parayla satan kişiler beni rahatsız eder . ama toplum hırsızla, düzensizliğie alışmış ne de olsa , oyuzden hakkımızı aramak yanlıs geldi heralde sana..hakkını aramak yerine ahlak bekciligi yapmak sana daha mantıklı gelmis olabilir. bunu anlayabilirim bu ülkede bu zamanda. sen bu şekilde devam edip prim yapabilirsin.son olarak o kampayı da başlatmış duyarlı bir avcı arkadas bende burda duyurdum ve destekliyorum o kadar. cunku balığı keyfi için tutuyorum. tutarkende keyfimiz bozacak etkenlerin olmasını istemiyorum

Son düzenleme:
gece şeytan dürttü haa kacalım iki olta sallayalım dedik karaköyde.. 3 saat kestirdikden sonra sabah 05:30 karaköyde da olta salladık ama nafile..iskelenin dibinden yemli takımla izmarit alıyorlardı.. istavritde seyrek syrek ceki veriyorlardı dayanamadım kaçtım ben ama akşama istavrit yapar bence karaköy bilginize 😀
uyku zamanı şimdi salıcakla..

gece şeytan dürttü haa kacalım iki olta sallayalım dedik karaköyde.. 3 saat kestirdikden sonra sabah 05:30 karaköyde da olta salladık ama nafile..iskelenin dibinden yemli takımla izmarit alıyorlardı.. istavritde seyrek syrek ceki veriyorlardı dayanamadım kaçtım ben ama akşama istavrit yapar bence karaköy bilginize 😀
uyku zamanı şimdi salıcakla..
Ah ah, kıymetini bilin o dürtünce kacabilmelerin. Bizi de çok dürtüyor o balıklar ama öyle ha deyince kacamıyoruz 😀

Back