katilhamsi
Daimi Üye
Biz o defteri çoktan kapattık... 🙂 Kasım ayını bekliyoruz...2 kere abi dişli kaçırdı 😀 zamanında tasma atamayinca
Biz o defteri çoktan kapattık... 🙂 Kasım ayını bekliyoruz...2 kere abi dişli kaçırdı 😀 zamanında tasma atamayinca
uzun beklersiniz abi size tavsiyem uğraşmaya devam 😉Biz o defteri çoktan kapattık... 🙂 Kasım ayını bekliyoruz...
Hava fena değil rüzgar yok sakin köprü sabahçı ları bıraktım dönüyorum 72520 dosyayı görüntüle
Sen çıkmadın mi abi?Yasin abi hepsi capariyle mi alindi?
Sen çıkmadın mi abi?
Yarın akşam yapsak mı bi operasyon @TrAcHuRuS
İçimden Unkapanı geçiyor ama son durumu bilmiyorum...Bu aksam Galataya yemliye gidecektim. Ama kismet degilmis. Islerden dolayi sehirdisindayim bir hafta on gun. Operasyonun sonuclarini dort gozle bekliyorum o ayri 🙂 @katilhamsi @Ahmet Çevik Galata mi Unkapani mi dusunuyorsunuz?
Hadi ya. Bende seni arayacaktim, durum nedir diye🙂Bu aksam Galataya yemliye gidecektim. Ama kismet degilmis. Islerden dolayi sehirdisindayim bir hafta on gun. Operasyonun sonuclarini dort gozle bekliyorum o ayri 🙂 @katilhamsi @Ahmet Çevik Galata mi Unkapani mi dusunuyorsunuz?
Üstad ben yarın Galata da olacağım inşallah. Unkapani kısır diyorlar. İnsan balık tutamayinca üşüyor🙂İçimden Unkapanı geçiyor ama son durumu bilmiyorum...