Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Arkadaş bugün orda henüz öle bişey yok bu olay kaç gibi olmuş nasıl olmuş zabıta el koyma yetkisi yok ki

Arkadaşlar belge nasıl ve nereden alınıyor.Alan arkadaş var ise bilgi verebilir mi acaba ?
sonuçta belge olması tabiki formalite ancak olması taraftarıyım.

Arkadaşlar belge nasıl ve nereden alınıyor.Alan arkadaş var ise bilgi verebilir mi acaba ?
İlçe tarım a 1 fotograf kimlik fotokobisiyle git, 20 tl gibi bi ücreti vardı, 1veya 2 güne hazır oluyor,seni arıyorlar, gidip alıyorsun. ben bu şekilde almıştım.

Ben geçen hafta aldım 29tl amatör olta balıkcılık belgesi 5yıl geçerli 10dk içinde verdiler gaziosmanpaşa tarım müdürlüğünden almıştım 1resim ve kimlik yeterli

bizimde almamız şart oldu herhalde en azından saçma salak işler ile uğraşmaktan iyidir elin suriyelisi hertürlü pisliği yapar bişey demezler sen gelirsin kılı kırk yararlar.

bizimde almamız şart oldu herhalde en azından saçma salak işler ile uğraşmaktan iyidir elin suriyelisi hertürlü pisliği yapar bişey demezler sen gelirsin kılı kırk yararlar.
Asıl onların kayıt altına alınması lazım balattan haliç sonuna kadar komple onlar avlanır oldu rast gele almışlar olta tekinsiz tipler zaten

Back