Gamarrus Fly

Geçtiğimiz sene Bursa fuarında Fly avcılığı ile ilgilenen çok arkadaşımız ile sohbet etme şansımız oldu, bana uzak olan bu tekniği çok merak ediyor ve çalışmalarınızı özenerek takip ediyorum. eline sağlık Birol abi paylaşım için teşekkürler.

Sağol Oktay.
İlgine ve alakana ben teşekkür ederim.
Rastgelsin

teşekkürler birol.
çok güzel olmuşlar.
lakin ben mağzemeleri pek anlayamadım,
garip garip isimleri var, tc değilmi bunlar ? 🙂)

teşekkürler birol.
çok güzel olmuşlar.
lakin ben mağzemeleri pek anlayamadım,
garip garip isimleri var, tc değilmi bunlar ? 🙂)

Fly ın kendine has malzeme terimleri.
Türkçede karşılığına bakıldığında belkide anlamsız olacaktır.
Fly Fishing içinde Türkçede tam tanımı nedir diye açılan bir soruda konu kitlenmişti.
Fly tying materials diye aradığınızda göreceksiniz.
Durum bu🙂

Bağladığınız flylardan beğenmedikleriniz olursa bir kenarda biriktirin🙂 bu işe yeni başlamış kamışını makinasını almış ama sinek bağlamaya henüz başlayamamış birilerine verirsiniz 🙂 Ben size adres veririm 🙂

Çok güzel çalışmalar tabrikler. Kısmet olursa seneye levrek için bir fly takım düzenleyip fly ile levrek yakalamaya çalışacağım bakalım ne olacak.

Bağladığınız flylardan beğenmedikleriniz olursa bir kenarda biriktirin🙂 bu işe yeni başlamış kamışını makinasını almış ama sinek bağlamaya henüz başlayamamış birilerine verirsiniz 🙂 Ben size adres veririm 🙂

Kimbilir belki karşılaşırız biryerde.
Adrese gerek kalmaz.

Çok güzel çalışmalar tabrikler. Kısmet olursa seneye levrek için bir fly takım düzenleyip fly ile levrek yakalamaya çalışacağım bakalım ne olacak.

Hiç denememekten çok daha iyidir. Bende çok merak ediyorum ama deniz işte🙁
Kısmet olup denersen ve yakalarsan çoook sevineceğimden emin olabilirsin.
Ekipmanı tamamladığında görüşürüz😉
Rastgelsin

Back