Gece avlarında kamışın ucunu görebilmek..

Birde ekleme ben yapayım.Bu fosforlu ışığı kırdınız ve yandı.
birkaç saat avlandınız.10 saat ortalama ışık veren bu aparatı av sonunda atmayın,eve gidince buzluğa koyun donsun. Başka bir gün ava giderken yanınıza alın ve buzu eriyince kaldığı yerden yanmaya devam edecektir.
Ben bu şeklide cuma akşamından başlayıp cumartesi dahil tüm haftasonu
kullanıyorum 1 taneyi.

Bilgi için teşekkürler Birol zaman iktisat zamanı.

s.a arkadaslar konuyu hortlattim biraz ama neden bunun daha uygun ve daha uzun omurlu kendimizin yapabilecegi seyler ustunde calismiyoruz mutlakaki herkesin kendince yontemleri vardir ancak en saglikli ve en. kullanisli olanini secelim ve artik fosfora para vererek elin cinlisini mesur etmekten vazgecelim.

Birde ekleme ben yapayım.Bu fosforlu ışığı kırdınız ve yandı.
birkaç saat avlandınız.10 saat ortalama ışık veren bu aparatı av sonunda atmayın,eve gidince buzluğa koyun donsun. Başka bir gün ava giderken yanınıza alın ve buzu eriyince kaldığı yerden yanmaya devam edecektir.
Ben bu şeklide cuma akşamından başlayıp cumartesi dahil tüm haftasonu
kullanıyorum 1 taneyi.

Teknik harikaymış birdahaki avımda kesin deniyeceğim Teşekkürler

fosforu para bandı ile bantlıyorum en uca, atışlarda misina dolaşması, kayma, ters dönme gibi sıkıntılar olmuyor diğer fosfor tutucalarda olduğu gibi. sanırım en geçerli yöntem bu gece avı için.

Bisiklet lambası en güzeli, paylaşım için teşekkürler.

titreşime bağlı ışığı ben kullandım oda sakin havada iyi ama yosunda oda aldatıyor dalgadada bazen yanıltıyor ama çoğu zaman işe yarıyor

kamışın ucuna geçmeli fosforlar var. kullanılan kamışşın ucunun kalınlığına gore yuvaları var. M/L/LL/LLL gibi harfler ile ifade ediliyor. ben onlardan çok memnunum.

bilenler biliyor bilmeyenler için de şöyle izah edeyim. fosforun plastiğinde bir kanal var bu kamışın ucuna doğru ebetta seçerseniz tam oturuyor. takıp çıkartırken dikkatli olup çok zorlamayıp ucunu kırmayın kamışın.

kamışın ucuna geçmeli fosforlar var. kullanılan kamışşın ucunun kalınlığına gore yuvaları var. M/L/LL/LLL gibi harfler ile ifade ediliyor. ben onlardan çok memnunum.

bilenler biliyor bilmeyenler için de şöyle izah edeyim. fosforun plastiğinde bir kanal var bu kamışın ucuna doğru ebetta seçerseniz tam oturuyor. takıp çıkartırken dikkatli olup çok zorlamayıp ucunu kırmayın kamışın.

özgür abi fosforu zaten kullanıyoruz benim demek istediğim şey malzecimize uğramadan ufak bir ışık yapmak ve uzun zaman bu ışığın yanması yani fosfor ebadında pil ve ampul+anahtar bunu çözersek çok rahatlamış oluruz herkesın fikrini bekliyoruz..

özgür abi fosforu zaten kullanıyoruz benim demek istediğim şey malzecimize uğramadan ufak bir ışık yapmak ve uzun zaman bu ışığın yanması yani fosfor ebadında pil ve ampul+anahtar bunu çözersek çok rahatlamış oluruz herkesın fikrini bekliyoruz..

Biz 10-12 sene önce yaptık bu işi.
Önce led ışıklardan aldık.
Sonra ikili pil kutusu alıp araya da kablosunu çektik.
Yağmur kar demeden çalıştı ama çok hantal oldu.
Çok küçük bir şey yapabilmenin yolu da teknolojiden geçiyor malum.

Pilli ışıklar var normal fosfor uzunluğunda ve kalınlıpında 1 tane alın tüm sezon kullanın.

Ben balık olsun karanlıktada görüyorum.Kamışı elimden bırakmam balık hızlıysa.Üp misina da zevkli oluyor.

Back