stasyonar
Aktif Üye
Şeref abi çok teşekkür ederim, sahtelerimin iğne ölçülerine bakıp ikişer üçer yedekleyeceğim.Owner ST-46
Sahtenin orijinalindeki boy hangisiyse aynı boy olanı takmalısın
Şeref abi çok teşekkür ederim, sahtelerimin iğne ölçülerine bakıp ikişer üçer yedekleyeceğim.Owner ST-46
Sahtenin orijinalindeki boy hangisiyse aynı boy olanı takmalısın
Ben de şimdi düşündüğümde size hak veriyorum Oğuz kardeşim, işte gel gör ki o denli büyük bir balığı hele ki ilk avlarımdan birini kaçırmak istemeyişim buna sebep olmuş olabilir 🙂 İzleyerek birşeyler öğrenmiş saydım kendimi, bundan sonra ne olursa olsun kötü de olsa o tecrübeyi kendim yaşayacağım.Tebrikler Serkan guzel bir levrek almissin, Şeref abinin dedigine aynen katiliyorum keske vermeseydin takimini.
Ben de bundan sonra gece avlarımda ışık alıyorsa önce su üstünü çalıştırıyorum.Maşallah , ilk levrekler unutulmaz hikâyesi uzun olur , gece su üstü levrek avcılığı bana da pek mantıklı gelmez di ta ki yanımda ki avcı balık alana kadar , nasibin bol olsun.
Tebrik ederim Serkan Hocam, av raporunuzu noktasına virgülüne kadar okudum. Sanki orada oturup avınızı izlemiş gibi oldum. Güzel anlatımınız için ayrıca tebrik ederim. 3. levrek raporunuzu tez zamanda okuruz inşallah. Rast gelsin. 😉