Gecenin Şanslısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agartan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler Şeref abi daha iyileri rast gelsin..

Örnek olacak bir rapor olmuş.Harcanan emek, yaşanılan heceyan anı yaşattirdiniz bizlere. Ellerinize sağlık

Şeref bey nasıl keyifle okudum raporunuzu ellerinize sağlık. Ben de kendime kızıyordum balık tut artık klavye balıkçısı diye. Biraz hareketlenme zamanı geldi sanırım 😀
Bu arada sizin ve ailenizin bayramını da kutluyorum.
Teşekkürler Berke
Zaten yılda en fazla bir kaç kere yaşayabildiğim bu hazzı en iyi şekilde aktarmaya çalışıyorum ki bu sayede hem benim keyfim katlanıyor, hem de okuyanlar bu keyfi paylaşsın istiyorum.
Sana da rast gelsin.. 🙂

Tebrikler Şeref abi daha iyileri rast gelsin..
Teşekkürler Remzi,
Herkese rast gelsin

Örnek olacak bir rapor olmuş.Harcanan emek, yaşanılan heceyan anı yaşattirdiniz bizlere. Ellerinize sağlık
Teşekkürler Metin
Beğenmene sevindim.

Aradı az önce, Çanakkale'deki avlağımı tarif ettim ama sanırım gözü yemedi orayı.. 😀

Ya abi öyle rüzgar vardı ki bir ara attığım sahte arkama düştü. O kadar yani. Senin merayı bir arkadaşım daha önerdi, mutlaka git dedi ama dediğin gibi havadan ve ilk gideceğimden dolayı yemedi 😀

Ya abi öyle rüzgar vardı ki bir ara attığım sahte arkama düştü. O kadar yani. Senin merayı bir arkadaşım daha önerdi, mutlaka git dedi ama dediğin gibi havadan ve ilk gideceğimden dolayı yemedi 😀

O mera tam poyrazlık. Fırsat bulursan git. Ben en güzel balıklarımı gündüz aldım, geceleri ancak mecbur kalırsam giderim.

av güzel ..rapor guzel.. ama itiraf etmeliyim usta balıkları ince ince pişirip resmini çekmişsinya o daha bir güzel olmuş..
Sahalara güzel bir başlangıç yapmanı kutlarım..

daha büyük kofanalarıda ızgara yapman dileğiyle... 😀

av güzel ..rapor guzel.. ama itiraf etmeliyim usta balıkları ince ince pişirip resmini çekmişsinya o daha bir güzel olmuş..
Sahalara güzel bir başlangıç yapmanı kutlarım..

daha büyük kofanalarıda ızgara yapman dileğiyle... 😀

Teşekkür ederim Devrim.
En fazla 3-4 cm lik daha yerimiz var ızgarada. 😀
Ondan sonra önce kuyruk, sonra da kafayı koparmak gerekecek.. 🙂

Genis icerikli akici guzel bir paylasim.Tutan,yiyen,okuyan herkez tadina varmis oldu 🙂
Ara sira merana selam ver Seref Abi. Sen baliksiz bizde raporsuz kalmayalim.

Tebrikler

Genis icerikli akici guzel bir paylasim.Tutan,yiyen,okuyan herkez tadina varmis oldu 🙂
Ara sira merana selam ver Seref Abi. Sen baliksiz bizde raporsuz kalmayalim.

Tebrikler

Teşekkür ederim Cebrail.
Beğenmene sevindim.
Böyle ani kalkışmalar genelde daha iyi sonuç veriyor, planlı gidince nedense gelmiyor bu balıklar... 🙂
Demek ki birileri giderken bana da hadi kalk gidelim demesi gerekiyor. 🙂
Senden de bekliyoruz güzel raporlarını

Back