Hamdi Abi Gene bi Sakarya Mollaköy Organizasyonu İlaç gibi gelir gibime geliyor 🙂
Hamdi adaş iyi alıştı haa.😀😀😀Bu sefer ödül mödül yok buna😀😀😀😀
fener gol gol gol 100'lük jack daniel's geliyor
fener gol gol gol şampiyonluk geliyor
mert abi isterim jack imi haftaya sonra deme ban vay benim jumbom kırıktı sarhoştum hatırlamıyorum
şaka bir yana güzel organizasyon oldu ama nazar boncuklarıda oldu nasipse seneye daha fazla katılımla çok daha güzel avlı bir organizasyon olur
Serkan pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kardeşim.Ama ben yinede benim adresi vereyim sen hazırlıklı ol.
arabul mahallesi git gel sokak numara kapını üzerinde yazıyor abi😀👍
adres sana lazım olacak abi artık jony mi içerken sana bi resim çeker gönderirirm artık ama şöyle yapalım litreliği alırken üzerinden 1 dublesini alap öyle gönder sende tadına bak
Canın saolsun kardeş.Hallederiz her türlü 😉
bu arada gercekten ıncecızgı.net e cok tesekkur ederız son derece harıka hedıyler gondermısler her bırıne ayrı ayrı tesekkur edıyorum bundan sonra tum av malzemelerımı mutlaka ıncecızgı nete danısmadan flyat almadan asla baska yerden almam
abi valla ödül felan hikaye bana göre önemli olan geçenki gibi ortam olması güzel oluyor 🙂 Mert abi bugün marinada Güneşi gördüm bir arkadaş daha vardı uzun boylu gözlüklü yanında at çek yapıyorlardı nafile sadece gümüş var 😀
Adaş forumdan altari o
203 boyunda eleman bizim.
Kamışından kendisi daha uzun......
Nerede ne olacağını çözemezler acemi kardeşlerim.
Anlatacağız hepsini
Keşke yanlarına gidip selam verseydin...