Geleneksel Okuma,savagear, Kendo, Hansen Lineaeffe Markalarında 1 Marta Kadar %20 Indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaNKuRT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar. Ben kendim için lineaeffe Mustang 1.50Mt Tekne kamışı(aynı kamış tan 5.sini aldım yedek) okuma FT-x4 ip misina aldım(31 TL gibi çok iyi fiyat) Arkadaşa da aynı ürünlerle birlikte okuma Ceymar 55 makina aldık. Kamışı daha öncede birçok arkadaşa tekneden yemli av için önermişti. Hassas ve sağlamlık olarak bu fiyata alınabilecek tek kamış. Maalesef fiyatlar yüksek. 😩😩😩

1613456384596.png

Türkiye'de indirim birçok yerde böyle oluyor. 1. sırada %11 indirim var, son sıradakinde %29 indirim var. Ama sonuçta fiyatlar kuruşuna kadar aynı. Daha güzeli hiç indirim yapmayanlarda da fiyat aynı. Yani kafanız karışmasın indirimli de indirimsiz de fiyat aynı...

113302 dosyayı görüntüle

Türkiye'de indirim birçok yerde böyle oluyor. 1. sırada %11 indirim var, son sıradakinde %29 indirim var. Ama sonuçta fiyatlar kuruşuna kadar aynı. Daha güzeli hiç indirim yapmayanlarda da fiyat aynı. Yani kafanız karışmasın indirimli de indirimsiz de fiyat aynı...
Selam N11 gibi sitelerde indirim olmuyor , firmaların kendi sitelerine bakmak lazım.

İndirimler firmaların kendi İnternet sitelerinde fiyatlara yansımış durumda. Ayrıca indirim giren aralar Cengiz Balıkçılığın distribütörü olduğu markalar ve bütün dağıtım yaptığı satış firmalarında fiyatlar aynıdır. %20 indirim yılda bir defa yapılır ve gerçek indirimdir. Okuma Ceymar 55 makina 611 TL idi indirimle 489 TL ye aldık.

Dosyalar

• IMG_20210216_181429.jpg
    IMG_20210216_181429.jpg
    40.9 KB · Okunma: 30
@Hamdi ustam köyümüze kargo gelmiyor bu yüzden adrese ne yazmalıyım ? Ben şehre gidip kargo şubesinden alacağım ama ne yazmam lazım yardımcı olur musunuz kusuru olmazsa

Neden ürünü silemiyorum

Dosyalar

• Screenshot_20210218-204740_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210218-204740_Samsung Internet.jpg
    23.6 KB · Okunma: 18
Back