Gelibolu Da Kamp Için Yardım:)

Dr. who

Aktif Üye
Tepki
727
Ödül
103
Herkese selam,
Bayram tatili için Gelibolu yarım adasının saros körfezine bakan yakasında ailece kamp yapalım diyoruz. Lakin kamp alanı ile ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var. Popüler ve para tuzağı olmayan, milletin çöpünü de toplamak zorunda kalmayacağımız sakin bi mekan arıyoruz. Bu bağlamda fikir ve önerilere açığız. İnternette yaptığımız araştırma sonucu 2,, 3 koyu gözümüze kestirdik. Yolların bozuk olması tercih sebebidir🙂 🙂 en azından sadece gerçek mangalcılarla karşılaşırız🙂 🙂 diye düşünüyoruzz..
This is kilyos.. Olmasın da yeter

Şimdiden teşekkürler

Not: araç 4x4

Son düzenleme:
Kömür Limanı diye bir yer var, burayı düşünebilirsiniz. Küçük bir koy, denizi akvaryum gibi yalnız taşlıktır.
4-5 km bir patika uçurum yoldan gidiliyor o yüzden 4x4 iyi olur.

Köür limanına 15 temmuz haftası tatil 3 gün diye bir bakalım dedik. Hayatımda ilk defa orayı öyle gördüm. Yaklaşık 200 araç vardı . Oradan Karağaç koyuna geçtik . Karaağaçta işletme yok ama orada balıkçı barınağı var orada yaşıyan dayı duş falan yapmış . Gölgelik alanlar var . Elektrik yok . Tuvalet var ama kullanılacak durumda değil doğada çiçek toplamak gerekli 🙂 Campingler bayramda inanılmaz dolu oluyor şimdiden rezervasyon yaptırmanız lazım .

Köür limanına 15 temmuz haftası tatil 3 gün diye bir bakalım dedik. Hayatımda ilk defa orayı öyle gördüm. Yaklaşık 200 araç vardı . Oradan Karağaç koyuna geçtik . Karaağaçta işletme yok ama orada balıkçı barınağı var orada yaşıyan dayı duş falan yapmış . Gölgelik alanlar var . Elektrik yok . Tuvalet var ama kullanılacak durumda değil doğada çiçek toplamak gerekli 🙂 Campingler bayramda inanılmaz dolu oluyor şimdiden rezervasyon yaptırmanız lazım .
Ozaman kömür limanı iptal.
Isırganla, incir yaprağı olmasın da 🙂

Back