Gemlik Körfezi Avlaklar ve Av Raporları Armutlu, Narlı, Gemlik, Mudanya, Trilye

Bursa'da lrf ile 9. yılım olacak şimdiye kadar mayısın son haftasından önce kıyıdan verimli sayılabilecek av yaptığımı hatırlamıyorum ama her sezon bir umut nisan sonunda denemelere başlıyoruz 🙂 Lrf ile avlanıyorsanız ispari ve iskorpit denemeleri yapabilirsiniz. İstavritin de eli kulağında zaten, o da arada vurmaya başlar.

Bursa'da lrf ile 9. yılım olacak şimdiye kadar mayısın son haftasından önce kıyıdan verimli sayılabilecek av yaptığımı hatırlamıyorum ama her sezon bir umut nisan sonunda denemelere başlıyoruz 🙂 Lrf ile avlanıyorsanız ispari ve iskorpit denemeleri yapabilirsiniz. İstavritin de eli kulağında zaten, o da arada vurmaya başlar.
Ben de lrf'ye yeni geçtim o yüzden çok bilgim yok ispari için hangi bölgeleri tavsiye edersiniz

İsparinin olmadığı pek yer yok. Gemlikte manastır altını, sahildeki kayalıkları deneyebilirsiniz. Mudanyada kordonda da bol çıkıyor. Kurşunludaki iskeleleri de deneyebilirsiniz.

istavrit ve sardalya henüz hızlanmadı, balık çok derinde , kıyılardan bol av olması için en az 2-3 hafta daha var ,
IMG_20220423_214608.jpg

lüfer için ise son haftalar , kıyılardan kaşık rapala denemkte fayda var, balık gezdiği için bu biraz şansınıza

Dosyalar

• IMG_20220401_022040.jpg
    IMG_20220401_022040.jpg
    52.7 KB · Okunma: 262
Gemlik Körfezinde dip yapısı kumluk olan fazla insanın bulunmadığı, sakin bir mera var mı acaba?🙂

Herkese selam Mudanya trilye kurşunlu taraflarında lrf ile mırmır yada eskina tutabileceğim yer varmı zaten bu balıklarin olduğu yerde istavrit banko bana eskina yada mırmır lazım şimdiden teşekkürler son olarakta Cavit çağlar iskelesi,köy iskelesi,can iskelesi bunlardan birine ava gideceğim yakında lrf ile ne çıkar

Herkese selam Mudanya trilye kurşunlu taraflarında lrf ile mırmır yada eskina tutabileceğim yer varmı zaten bu balıklarin olduğu yerde istavrit banko bana eskina yada mırmır lazım şimdiden teşekkürler son olarakta Cavit çağlar iskelesi,köy iskelesi,can iskelesi bunlardan birine ava gideceğim yakında lrf ile ne çıkar
Mırmır genelde kumluk alanları sever. Kumluk bölgelerde turuncu babyworm silikonlarla şansınız deneyebilirsiniz. Eşkina ise kayalık meralarda iskele altlarını seven canlılardır. Gece sandworm pembe glow, beyaz glow silikonlarla berkley gulp camo kokulu silikonlarla şansınızı deneyebilirsiniz. Meranın sessiz ve karanlık olmasına özen gösterin.

Back