Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Giriş seviyesi Surf takım önerisi

AkonSpecX

Yeni Üye
Adı
Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, kıyıdan balık tutmak istiyorum. Tutan arkadaşlarım var fakat daha onlarda yeni yeni öğreniyorlar. Sizden ricam beni üzmeyecek fiyat performans ürünü kamış ve makina önerisinde bulunmanız. Birde takım çantası oluşturmak istiyorum bu işin olmazsa olmaz takımları nelerdir? Teşekkür ederim iyi günler.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Merhaba ;
Hangi kıyılar bu kıyılar ..

NumanGuler

Aktif Üye
Adı
Numan Güler
Bende daha yeni bir surf takımı dizmeye başladım. Makina olarak captain 8000 sumo almayı düşünüyorum tam bir fiyat performans. Kamış olarak eğer uzun ömurlü sağlam olsun diyorsan 3 parça yok beni 1-2 yıl götürsün diyorsan teleskopik bir kamış al. 4.20 cm 50-150 atarlı başlangıć için iyi. (Teleskopik kamışlar daha ucuz) İp çok önemli ya 0.35 misina sar kafan ağrımasın yada ben uzağa atmak istiyorum diyorsan 300mt 8x 0.16 bir ip işini görecektir önünede iki kamış boyu şok yaparsın.

Aklına takılan birşey varsa sormaktan çekinme.

NumanGuler

Aktif Üye
Adı
Numan Güler
Alabileceğin en uygun fiyat performans makine okuma revenger 65 tır. Ömür boyu garantili.

AkonSpecX

Yeni Üye
Adı
Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende daha yeni bir surf takımı dizmeye başladım. Makina olarak captain 8000 sumo almayı düşünüyorum tam bir fiyat performans. Kamış olarak eğer uzun ömurlü sağlam olsun diyorsan 3 parça yok beni 1-2 yıl götürsün diyorsan teleskopik bir kamış al. 4.20 cm 50-150 atarlı başlangıć için iyi. (Teleskopik kamışlar daha ucuz) İp çok önemli ya 0.35 misina sar kafan ağrımasın yada ben uzağa atmak istiyorum diyorsan 300mt 8x 0.16 bir ip işini görecektir önünede iki kamış boyu şok yaparsın.

Aklına takılan birşey varsa sormaktan çekinme.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak. Captain 8000'i hangi kamış ile kullanacaksınız karar verdiniz mi?

NumanGuler

Aktif Üye
Adı
Numan Güler
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak. Captain 8000'i hangi kamış ile kullanacaksınız karar verdiniz mi?
Bende halihazırda arkadaşımın hediye ettiği Mitchell 4.20 teleskopik 50-150 atarlı kamış var onu kullanacağım. (Şuanda Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum) Sende bütçene göre buna benzer bir kamış seçebilirsin.

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
sumo 8000 makinalarda sorun var,aatrken misina klavuzunu her zamanki gibi tam kamış önünd iken açıp misinayı tutarsanız ,kamışı savururken makina yarım tur merkez kaç kuvvetiyle dönüp kapanıyor ve her seferidne misinayı veya ipi patlatıyor,şimdilik bulduğum tek çözm misina klavuzunu tam üste açıp mizinayı parmağımla tuttuuktan sonra ayrım tur elimle çeviriyorum ozaman en altta kiletleniyor atılırkende kapanmıyor

NumanGuler

Aktif Üye
Adı
Numan Güler
sumo 8000 makinalarda sorun var,aatrken misina klavuzunu her zamanki gibi tam kamış önünd iken açıp misinayı tutarsanız ,kamışı savururken makina yarım tur merkez kaç kuvvetiyle dönüp kapanıyor ve her seferidne misinayı veya ipi patlatıyor,şimdilik bulduğum tek çözm misina klavuzunu tam üste açıp mizinayı parmağımla tuttuuktan sonra ayrım tur elimle çeviriyorum ozaman en altta kiletleniyor atılırkende kapanmıyor
3 tane arkadaşım kullanıyor hatta birisi 3 kamışında da sumo 8k kullanıyor. Böyle bir sorun yaşadıklarını söylemediler. Böyle bir sorun olsa bana söylerlerdi zaten. Aksine tavsiye ettiler.

Acaba 200 gram üstü kurşun mu kullanıyorsunuz. Bundan olabilir gibi geliyor. Çünkü biz Bursa'da 100 gram ortalama atıyoruz.

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
Bilemeyeceğim,arkadaşla 1 ay arayla aldık ikimizdede aynı sorun çıktı,hatta o makinayı servisine gönderdi yaptık diye geri gönderdiler ama düzelen bişey olmadı,birine sattı alanda 2 gün sonra geri getirdi her atışta kapanıp ip patlatıyor diye,ama dediğim şekilde kullanılınca sorun olmuyor gayette kuvvetli makina