Glow Silikon ile istavrit avı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utkuub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

utkuub

Yeni Üye
Tepki
4
Ödül
5
Selamlar temu üzerinden uygun fiyatlı glow silikon buldum İstanbul boğazında istavrit için kullansam verim alırmıyım diye kararsız kaldım duyduğuma göre bazı balıklar glowdan korkuyormuş bu yüzden bu konuyu açtım şimdiden teşekkürler..IMG_20241113_231235.jpg

Merhaba,

Konu ile ilgili ekipçe tecrübelerimiz mevcut. Kokulu isome, berkleye vurmadığı gün kokusuz glowla at çek yapana da şahit olduk. Glowa hiç vurmayıp normal silikonla alana da şahit olduk. Kokusuz glow silikon mutlaka çantada bulunması ve zaman zaman denenmesi gereken bir silikon bana göre istavrit avı için. Gününe zamanına denk gelince istavrit özelinde çok verimli avlar yapabilirsiniz.

Merhaba,

Konu ile ilgili ekipçe tecrübelerimiz mevcut. Kokulu isome, berkleye vurmadığı gün kokusuz glowla at çek yapana da şahit olduk. Glowa hiç vurmayıp normal silikonla alana da şahit olduk. Kokusuz glow silikon mutlaka çantada bulunması ve zaman zaman denenmesi gereken bir silikon bana göre istavrit avı için. Gününe zamanına denk gelince istavrit özelinde çok verimli avlar yapabilirsiniz.

yardımınız için teşekkür ederim çantamda bulunduracağım ve vuruş alamadığım silikon olursa başka silikona geçeceğim teşekkür ederim sağlıcakla kalın

MC aji pin aldım,
Mübarek ışık alınca pavyon gibi yanıyor neon gibi
Ama balık almadı , uv siz glowsuz olan silikonlar daha çok iş yaptı.
Sadece meradaki balıkların merakına kalmış bir olay

sonu da yok

Back