Gökova Seyahatimiz ve Balık Avı :)

selahattin okadar güzel anlatırken denizi iyotu tüh diyorum ne üzücü ankara da deniz olmaması sonra patlatıyorsun bombayı yaktım sigaramı diye ... bende iyikide ankara da deniz yokmuş dedim üstüne sigara üflersiniz 😀 o kokou için metinler dizdin sonrada bastırsın diye sigara yaktın 😀 av için seyahat için tebrik ederim 😀 operasyondan haberim yoktu onuda boş geçmeyelim geçmiş olsun hele düğüme 😀 😀 😀 😀
ama aklıma takılan bi şey var bi terslik var 😀 en iyi balığı hamdi abi alması lazımdı ;? daha önceden tecrübe edilmiş 😀 demek ki sağlam dua etmişsin 😀

selahattin okadar güzel anlatırken denizi iyotu tüh diyorum ne üzücü ankara da deniz olmaması sonra patlatıyorsun bombayı yaktım sigaramı diye ... bende iyikide ankara da deniz yokmuş dedim üstüne sigara üflersiniz 😀 o kokou için metinler dizdin sonrada bastırsın diye sigara yaktın 😀 av için seyahat için tebrik ederim 😀 operasyondan haberim yoktu onuda boş geçmeyelim geçmiş olsun hele düğüme 😀 😀 😀 😀
ama aklıma takılan bi şey var bi terslik var 😀 en iyi balığı hamdi abi alması lazımdı ;? daha önceden tecrübe edilmiş 😀 demek ki sağlam dua etmişsin 😀

Hahaha önce ciğerleri temizliyorum Hızırım🙂 Sigaranın zevkini artırsın diye🙂 Teşekkürler kardeşim geçti gitti valla🙂 Duam kabul olur valla kork benden bi dua ederim bi daha balık tutamazsın 😀

Tebrik ederim herkesi doğayla içiçe güzel avlar yapmışsınız. Güzel anlatım ve güzel resimler içinde ayrıca tebrikler Selahattin🙂

çok güzel anlar yaşamışsınız.

fotograflar ve anlatım süper

lahos ve sarıkıyruk çok güzeller

Bayramda güzel bir balık avı organizasyonu oldu bizim için 🙂

Çok yorucu, bir o kadar da keyifli geçti. Hergün 15 saatimizi balıkta geçirdik, inanılmaz doğa güzellikleri içinde spining yapmak insana keyif veriyor.

Av partnerlerim Selahattin ve İsmail'e teşekkür ediyorum 🙂

Bülent abi ile görüştük orada, keyifli muhabbetler yaptık selamlarımızı yolluyoruz 🙂

Arkadaşlar süpersiniz zaman,zaman sizi telefonla arayarak durumdan haberdar oldum. keyifli bir tatil olmuş.balıkların maşallahı var.en kötü gününüz böyle olsun.sevgiyle kalın.👍

Maşallah, söylenicek söz yok, her anı ayrı güzellikte geçen bir av olmuş🙂 Yaşadıklarınızı çok güzel kaleme almışsın selahattin, tebrikler kardeşim, Tüm ekibe selamlar olsun....🙂

Tebrik ederim herkesi doğayla içiçe güzel avlar yapmışsınız. Güzel anlatım ve güzel resimler içinde ayrıca tebrikler Selahattin🙂

Teşekkür ederiz beğenmeniz bizi mutlu size de rastgele🙂
çok güzel anlar yaşamışsınız.

fotograflar ve anlatım süper

lahos ve sarıkıyruk çok güzeller
Teşekkür ederiz beğenmenize sevindim🙂

Bayramda güzel bir balık avı organizasyonu oldu bizim için 🙂

Çok yorucu, bir o kadar da keyifli geçti. Hergün 15 saatimizi balıkta geçirdik, inanılmaz doğa güzellikleri içinde spining yapmak insana keyif veriyor.

Av partnerlerim Selahattin ve İsmail'e teşekkür ediyorum 🙂

Bülent abi ile görüştük orada, keyifli muhabbetler yaptık selamlarımızı yolluyoruz 🙂

Efendim ne demek şeref verdiniz bizlere katılmanız bizi ziyadesi ile memnun etmiştir🙂 Gerçekten çok güzel bir 3 gündü herkes tek vucut bir şekilde balığa konsantre olunca tadından yenmiyor🙂 Denizde aman aman bir balık da olmaması bizi yıldırmadı malum bu aylar biraz kıt oluyor ancak dogru zaman dogru merada cok güzel işler yapacağımıza eminim🙂
Arkadaşlar süpersiniz zaman,zaman sizi telefonla arayarak durumdan haberdar oldum. keyifli bir tatil olmuş.balıkların maşallahı var.en kötü gününüz böyle olsun.sevgiyle kalın.👍
Sağolasın canım abim devamlı telefonlaştık bizimleydin desem yeridir🙂 Beklenen balıklar da gelse bizden fazla sevinecektin ama kısmet Bursa'ya diyelim🙂
Maşallah, söylenicek söz yok, her anı ayrı güzellikte geçen bir av olmuş🙂 Yaşadıklarınızı çok güzel kaleme almışsın selahattin, tebrikler kardeşim, Tüm ekibe selamlar olsun....🙂
Selamlar abi beğenmene sevindim güzel vakit geçirdik şükür🙂 Daha güzelleri sana rastgelsin görüşmek üzere🙂

Tebrik ederim, harika bir buluşma av macerası olmuş, bende bayram süresince Karadeniz idim bulunduğum yerde bir türlü Levreklere denk gelemedim, bir daha ki sefere artık, tekrar tebrikler...

İnsan zaman geçirirken,eğlenirken sevdikleri yanındaysa ne yaparsa zevk alır.Sizlerde bunun doğruluğunu göstermişsiniz.Bizlere de yazdıklarınızı keyifle okumak,çektiğiniz resimlere ve resimdeki güzelliklere bakmak kalıyor.neşeniz daim olsun.rastgele

Back