GoPro hero + aksiyon kamera aldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhmtydn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gopro nun en iyi muadili xiaomi yi 70 dolar civarı. Bu kadar para goproya vermek mantıksız.
xiaomi yi kullanıyorum çekim kalitesi fiyatına göre çok güzel

ilk yaptığım deneme çekimim 🙂

çift taraflı bantla arabaya montaj yapıldı

Merhaba,

xiaomi'nin kablosuzdan android telefona anında görüntü iletimi var mı? Ayrıca su geçirmezlik için gerekli kutusu vs nasıl?

Merhaba,

xiaomi'nin kablosuzdan android telefona anında görüntü iletimi var mı? Ayrıca su geçirmezlik için gerekli kutusu vs nasıl?

iphone ve android platformunda "yi action" uygulaması ile kameranın her türlü özelliğini telefonlardan kontrol edilebilmekte

su geçirmez kutu bir çok markanın ürettiği modeller mevcut bunlardan en öne çıkanı kingma firmasının ürettiği 30m kadar su geçirmezlik sağladığı testleri yayınlandı bende kendime bu kaptan sipariş ettim bekliyorum 🙂

bende heves ettim bu action kamera işine, xiaomi yada sjcam düşünüyorum sizce hangisi?sjcam da aparatlar da dahil sanırım xiaomi sadece kamera.

sjcam zaten gopro muadili fakat muadil ürünün piyasada gerçeğinden çok bi de sahtesi var 🙂 xiaomi yi yi tek geçerim. 3e 5e bakmadan gir xiaomi yi ye

yurtdışı fiyatlarıyla türkiyede ki fiyatlar arasında pek fark yok sanki. türkiyede aparatlarını bulabilir miyiz xiaomi nin?

yurtdışı fiyatlarıyla türkiyede ki fiyatlar arasında pek fark yok sanki. türkiyede aparatlarını bulabilir miyiz xiaomi nin?
AVcılar civarında satan yer mevcut sj cam için garanti veriyor xioami için yazılımdal destek veriyolardı lamera ve aparatlarıda mevcut

Back