ALİ ABİ VİDEOLAR NEFİS HERO 2 İLE Mİ ÇEKİLDİ
Evet videolar Hero 2 ile çekildi 3 çok daha iyi özellikle az ışıklı ortamlarda daha başarılı ama şarj süresi konusunda kullanan arkadaşlardan çok da iyi yorumlar gelmiyor ben de açıkcası 4 çıktığında Hero3 Silver+ almak niyetim vardı bakalım bütçeyi toparlarsam en kısa zamanda kendime bir hediye alacağım 😀
Ben kullanıyorum İhsan bey.Kafanıza takılan nedir bence soru olarak bunu yazın onun üzerinden konuşalım derim ben.Dünyada bazı şeylerde ilkler vardır ve GoPro bu konuda en iyisidir.Sonrasında birçok firma buna benzer ürünler sundu piyasaya.Mesela sony çıkardı ama ürünün caseini takıp su altına girdiğinizde suyun altında hiç bir ayarını değiştiremiyorsunuz.Şuan bir ürün var 99 dolara satılıyor ama ürünün yetkili servisi yok birşey olduğun da elinizde patlıyacak kısacası🙂))
Ben Hero 3 silver modelini kullanıyorum ve gece çekiimi black editiondan daha iyi.İnşallah yakında Hero 4 silver modelide elimde olucak.Dahili ekran ve dokunmatik olan bu ekran sayesinde daha güzel olmuş bence.Ayriyetten fotoğraf üstünede geliştirmişler cihazı.Bu işler birazda bütçeyle alakalı ama bence bulursanız Hero 3 silver modeli her türlü işinizi görür derim ben.
Özkan abi onu bunu bilmem de sana bu cihazından şart 😉 paşalarla mücadele videolarını izlemek isterdimUstalar merhaba cihazlarin sarji kac saat gidiyor??
Araliksiz kac saat kayit yapabiliyor ??
Özkan abi onu bunu bilmem de sana bu cihazından şart 😉 paşalarla mücadele videolarını izlemek isterdim
Özkan pili full şarj edip cihaza taktığında sadece bideo çekeceksen cihaz 2 saat yada 1 saat 40 veriyor.Zamanla pilin deforme olmasından buda azalıyor.Onun için yedek pil ve araç şarjı yada powerbanklardan bulundurmal gerekiyor.
iPhone